Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Těsnění pod hlavou???kolik stojí?? 524TD?? nemá někdo ?
-
Vubec nevim co s tim autem je. Kouří to jako svině špatně chytá, voda ve voleji neni,ani to nekouří bíle voda se prostě nestrácí ale kouří a jde nepravidelně! co to může bejt??? dělá mi to od tý doby co mi prasknul klínák a rozsápl se chladič na dálnici ve 190Km.h
poradtě mi někdo!! chladič a klínák vše mam opraveno ale opravdu ten motor kouří šíleně a nejde pravidelně.

-
- Klubové ID: 151
- Kontaktovat uživatele:
Já taky myslim, že je to asi přeskočenej rozvoďák. Stává se to, když se roztrhá na kusy klíňák od vodní pumpy a nějaký kousek se dostane pod rozvoďák, pak může přeskočit. Viděl jsem to už u passata B2, ale tam nebyl kryt řemenu, jako v M21.tds píše:nezapomen že by jsi měl koupit i nové šrouby.těsnění doporučuji origo. nepřeskočil ti rozvodák? t.j. změnily se hodnoty předvstřiku popř. časování.doporučuji zkontrolovat. jestli není emulze v oleji a nestrácí se ti voda tak tak to asi těsnění nebude. předpokládám že jsi to uvařil.jak moc?
Než začneš kupovat těsnění, tak se podívej na rozvoďák, jestli má všechny zuby a jestli je dost utaženej.
-