Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Snížení BMW 540 e39

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
eric
Klubové ID: 788
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od eric »

Zdravím všechny příznivce,jsem čerstvým majitelem 540-tky e39 a potřeboval bych poradit od zkušenějších,kdo už snižoval,jaké jste dávali pružiny(značku) a s jakým snížením.Hlavně se mi jedná o snížení předku,zadek by ani nemusel(ale samozřejmě bych měnil celou sadu pružin za sadu sport. a sníž.),ale nechci ani náhodou provádět nějaký flexa tuning,to ne!Předem díky za jakékoliv rady.Kdyby měl náhodou někdo z vás i fotku svojí e39-tky krasotinky se snížením,tak please pošlete na můj email.Předem díky za jakoukoliv radu.
eric
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od eric »

Jo zapomněl jsem ten email,takže: erich.c@centrum.cz
Díky moc.
RuDoSh
Klubové ID: 5
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od RuDoSh »

origo M-technik(?) podvzek
Přílohy
01.jpg
01.jpg (147.71 KiB) Zobrazeno 1803 x
02.jpg
02.jpg (172.6 KiB) Zobrazeno 1803 x
eric
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od eric »

A eM-kový pružiny se dají koupit jedině přes servis BMW,nebo i v nějakým tuning shopu?A nemáte někdo představu kolik stojí a jestli tam pasujou?Když tak hoďte link.Díky
Marty_
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Marty_ »

A hele, zrádce! :D
roan
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od roan »

eric píše:Zdravím všechny příznivce,jsem čerstvým majitelem 540-tky e39 a potřeboval bych poradit od zkušenějších,kdo už snižoval,jaké jste dávali pružiny(značku) a s jakým snížením.Hlavně se mi jedná o snížení předku,zadek by ani nemusel(ale samozřejmě bych měnil celou sadu pružin za sadu sport. a sníž.),ale nechci ani náhodou provádět nějaký flexa tuning,to ne!Předem díky za jakékoliv rady.Kdyby měl náhodou někdo z vás i fotku svojí e39-tky krasotinky se snížením,tak please pošlete na můj email.Předem díky za jakoukoliv radu.
no ja si vybral na 540i e39 jenom predni pruziny od firmy weitec. snizeni o 3cm. je to takovej kompromis, ze to neni ani moc tvrdy, ale ani moc jak houpacka. pomohly dost a ta cena je taky ok. fotku bych ti poslal, ale nevim cim to je, nemam to cim vyfotit. tady mas odkaz : http://www.escape6.cz/ProductDetail.asp ... &prodname=
eric
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od eric »

to roan:Díky za info,já už se koukal různě po netu a nakonec jsem se rozhodl,že když mi do toho nic nepříjde,tak příští rok bych si pořídil komplet sadu od Weitecu i s tlumičema a se snížením 50/50mm,protože teď zjiš?uji,že ta 540-tka se v zatáčkách trochu vlní,sic už teď je to o něco nížší.A navíc,mám už svou představu,jak by to mělo vypadat a už mám zkušenost ze dvou aut,že když tam dám jen sport. pružiny,tak nevím proč většinou ten předek je o něco málo výše než zadek,což se mi nelíbí stejně jako když je předek na zemi a zadek je vejš,to taky nemám rád.Nejradši bych,když to bude ve předu i vzadu stejný a myslím,že s těma Weitecama 50/50mm to tak bude.Je to ale už takový snížení,že sériovky tlumiče by to asi nepobraly nehledě na to,že by to šlo asi furt na doraz a bylo to měkký.Akorát je to prostě větší peněžní darda,cca 25000,-,snad na to našetřím:-))Tady je odkaz. http://www.racinghardware.com/ceny/w_f_gt_tx.pdf
Jo a až bys měl náhodou fotku,tak klidně pošli.A ještě něco pro inspiraci,tady německý str. klubu E39-tek,tam jsou u některejch fotek napsány úpravy(snížení),takže se to dá dobře okouknout,jak to pak vypadá:-)) http://www.bmw-e39.de/
Klakson
Klubové ID: 66
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Klakson »

tak takhle vypadá sníženi 40/20 s 18"
Přílohy
525tds.jpg
525tds.jpg (27.97 KiB) Zobrazeno 1741 x
Odpovědět