katalizator...
-
Ondarsh
-
matal
- Moderátor
- Klubové ID: 119
-
Pavel H
- Klubové ID: 98
-
GG
-
GG
-
Maslista
bude to hlučnější a o nic líp to určitě nepojede... moje zkušenost píšu to tu pořád dokola.. byla negativní.. auto mělo příšernej zvuk a vůbec nejelo .. myslím že páni inženýři z Mnicova vědi moc dobře jak ten vejfuk udělat aby to jelo jak má... a neodbornej zásah v podobě rezonátoru může vždy jen zhoršit 
-
Hanz
- Klubové ID: 6
kazdymu se libi neco jineho, jsou lidi co mi volaj s telefonem u vejfuku a nemuzou mluvit radostiMaslista píše:bude to hlučnější a o nic líp to určitě nepojede... moje zkušenost píšu to tu pořád dokola.. byla negativní.. auto mělo příšernej zvuk a vůbec nejelo .. myslím že páni inženýři z Mnicova vědi moc dobře jak ten vejfuk udělat aby to jelo jak má... a neodbornej zásah v podobě rezonátoru může vždy jen zhoršit
“Ability is what you're capable of doing.”
-
Maslista
Se hned nerozčiluj....Hanz píše:kazdymu se libi neco jineho, jsou lidi co mi volaj s telefonem u vejfuku a nemuzou mluvit radostiMaslista píše:bude to hlučnější a o nic líp to určitě nepojede... moje zkušenost píšu to tu pořád dokola.. byla negativní.. auto mělo příšernej zvuk a vůbec nejelo .. myslím že páni inženýři z Mnicova vědi moc dobře jak ten vejfuk udělat aby to jelo jak má... a neodbornej zásah v podobě rezonátoru může vždy jen zhoršitpak jsou ti, kteri mi volaj, ze elektrikarska trubka je to nejlepsi pro jejich milacka a ze na nejakej rezonator se meli vykaslat...
prosim tě co znamená ta elektrikarska trubka...?
-
Hanz
- Klubové ID: 6
jen rikam, ze kazdej chce neco jineho, nejde o kseft, jde o princip, ze nejde dokola opakovat, ze bila je bila, protoze i bila se muze jevit jako cerna, zavisle na podminkach pohledu 
kdybych chtel trhnout prachy za kazdou cenu, tak tady nutim lidem horem dolem KM vyfuky s tim, ze je zbytecny davat vic za jiny drazsi (o cemz jsou nekteri skalopevne presvedceni)
kdybych chtel trhnout prachy za kazdou cenu, tak tady nutim lidem horem dolem KM vyfuky s tim, ze je zbytecny davat vic za jiny drazsi (o cemz jsou nekteri skalopevne presvedceni)
“Ability is what you're capable of doing.”
-
GG