Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

A je doma!!!!

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
gelty
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od gelty »

No, tak tady mám první fotky auta, které si otec koupil :P

Je to 530D, r.v.02, v plné výbavě.... 8)

Jen se chci zeptat, jestli nevíte, kde bych sehnal DVDéčko s navigaci ČR a Evropy? :? Tohle BMW má jen Evropu ä německo z roku 02. :cry:[/img]

P.S. neumím najít odkaz na vkládání fotek... 8O
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Baxon »

tak se alespoň svezeš v pořádným autě, je to trochu rozdíl o proti VW Group :wink:
gelty
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od gelty »

Což o to, rozdíl to je :? Jen škoda, že mi neříká pane :cry:

Jo, dnes byl na servis.prohlídce v BMW Cartec group v Ostravě, a musím je pochválit, je to jiný než v Mercedesce :evil:
Auto hned umyli, vyčistili, a na sedadla položili nové časáky BMW a kafe zdarma 8O

V Mercedesce sme si kafe museli koupit v automatu, auto bylo vždy uplácané od olejových pracek mechošů a ještě to trvalo celé dopoledne :x

Takže zatím 100% spokojenost :wink:
dannyM

#4 Příspěvek od dannyM »

To tátovi gratuluji,škoda,že není tvoje. Říkáš BMW Ostrava je gut,zkusím tam taky někdy zajet.myslel jsem si,že to budou nafoukaní pánové,ale asi ne,jak říkáš.
gelty
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od gelty »

dannyM píše:To tátovi gratuluji,škoda,že není tvoje. Říkáš BMW Ostrava je gut,zkusím tam taky někdy zajet.myslel jsem si,že to budou nafoukaní pánové,ale asi ne,jak říkáš.

No, já tam osobně nebyl, říkám jen to co mi řekl otec, který srovnával tyto dva sevisy. Jen pro srovnání, v Mercedesce za výměnu oleje (stejné množstí) + malá serv.prohlídka = ca.15 000kč + ca.4 hod.čekání + špinavé auto + neprofes.jednání + nápoj z automatu za prachy :cry: a žádné časopisy, pokud si to člověk sám nevezme, nebo nevyžebrá :x :?

A v Ostravě ca. 8500kč + ca.2 hod. čekání + umyté auto + nápoj a 2 časopisy zdarma :P 8O No, uvidíme, jesti to bude i nadále... :?:
Martinéz

#6 Příspěvek od Martinéz »

proste se snazej zalibit novejm zakaznikum.. klasika. treba v prazskym mercedesu si sice za vymenu zadniho okna i s materialem rekli pres 50k, ale bylo to taky rychle a auto bylo jako novy..
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#7 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

Martinéz píše:treba v prazskym mercedesu si sice za vymenu zadniho okna i s materialem rekli pres 50k, ale bylo to taky rychle a auto bylo jako novy..

za 50k bych ti u toho prednasel vlastni tvorbu :-)
“Ability is what you're capable of doing.”
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Baxon »

Hanz píše:
Martinéz píše:treba v prazskym mercedesu si sice za vymenu zadniho okna i s materialem rekli pres 50k, ale bylo to taky rychle a auto bylo jako novy..

za 50k bych ti u toho prednasel vlastni tvorbu :-)

:D :D :D mno otázka je, jestli by to byla nadstandartní služba zákazníkům či naopak :D
pade za okno je vážně raketa 8O
Martinéz

#9 Příspěvek od Martinéz »

my ho nejdriv shaneli po vrakacich atd, ale sehnat takovy, aby melo spravnou barvu a k tomu 12 dratu na vsechny anteny (tel, nav a radio) bylo nemozny. ale nakonec to pojistovna hezky napsala, tak to bylo jedno.. to sklo samotny stalo tusim 30, k tomu naky listy, kit a prace. no sou to cura, ale v bmw by si to u e39 rekli podle myho taky!
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od matal Moderátor »

Gratulace, a co ty fotky?
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
Tatros

#11 Příspěvek od Tatros »

Jsou to zloději to MB zadní sklo +4x antena umíme komplet za 28k a na e39 zadní s antenou a brzdovkou se vejdem komplet (material+práce) do 10k ! :D
No je fakt že ty časopisy nemáme max. MF nebo Blesk :D :D :D
Martinéz

#12 Příspěvek od Martinéz »

Tatros píše:Jsou to zloději to MB zadní sklo +4x antena umíme komplet za 28k a na e39 zadní s antenou a brzdovkou se vejdem komplet (material+práce) do 10k ! :D
No je fakt že ty časopisy nemáme max. MF nebo Blesk :D :D :D

ty vocasove si samozrejme berou za praci a uctujou kazdy striknuti odmastovacem.. jinak to sklo ma 12 dratu a ta cena je mi jasna. zbytek proste jejich pozlaceny rucicky!
Odpovědět