Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Drobne tukani do volantu

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Pavel H
Klubové ID: 98

#1 Příspěvek od Pavel H »

Tak me dnes nastvalo takove to drobne tukani do volantu, kdyz jedu nekde pomalu v kolone po kostkach. Sundal jsem nad pedalama kryt a na ridici tyci jsem klicem c.32 utahl matici. Je v miste za pedalama. A je klid. Tak kdyby mel nekdo podobny problem a nevedel cim to je...
Zave
Klubové ID: 90
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Zave »

Nevite cim muze byt cca v 80 az 90ti vibrace do volantu? Ramena, tlumice novy, kola prevazeny ve dvou servisech...
Jason
Klubové ID: 150
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Jason »

Zave píše:Nevite cim muze byt cca v 80 az 90ti vibrace do volantu? Ramena, tlumice novy, kola prevazeny ve dvou servisech...
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... pic&t=8402
Zave
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Zave »

pri brzdeni to nedela, jen kdyz se jede... ono to vibruje lehce, zadny ze to urve ruky apod... :)
Petr_1

#5 Příspěvek od Petr_1 »

Nemáš třeba jen lehce nakoplej disk?
Pavel H

#6 Příspěvek od Pavel H »

Zave píše:pri brzdeni to nedela, jen kdyz se jede... ono to vibruje lehce, zadny ze to urve ruky apod... :)
Pujc si od nekoho, komu to nedela, predni kola. Na 95% to bude ono. Ta rychlost pri ktere to kmita odpovida. Mel jsem na jednom aute to same. Nekolikrat prevazeno a pak v jednom servisu vzal jedno kolo, pustil ho po dvore a normalne smajdalo. Pritom vyvazene bylo na 0,0.
Zave
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Zave »

tak na mojich kolech mu to nedela... jo, jen pro info, neni to na mojem aute, je to u kamarada.. :) sem mu pujcil moje pavuciny a je to ok... jen nechapu ze je ty jeho kola sou 2x- pokazde v jinem servise prevazovany a dela to... :roll:
Pavel H

#8 Příspěvek od Pavel H »

Zave píše:tak na mojich kolech mu to nedela... jo, jen pro info, neni to na mojem aute, je to u kamarada.. :) sem mu pujcil moje pavuciny a je to ok... jen nechapu ze je ty jeho kola sou 2x- pokazde v jinem servise prevazovany a dela to... :roll:
Vem to kolo a pust ho z nejakeho mirneho kopce na peknem asfaltu. Uvidis jak bude jedno z nich kmitat. A kdyz ho das na osu, tak muze byt klidne vyvazene. Taky jsem na to tenkrat vyjevene koukal. Ale ten kluk v pneuservisu hned vedel, ktera bije, kdyz jsem mu rekl, ze uz to je nekolikrat vyvazovany. Ale hlavne, ze vis, ze je to kolama. Ted jen jestli to dela disk nebo pneu. Ale typuju to na disk.
divinol
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od divinol »

souhlasím,měl jsem stejný problém,měnil jsem kola a je klid.....
coupe328
Klubové ID: 94
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od coupe328 »

Zave píše:Nevite cim muze byt cca v 80 az 90ti vibrace do volantu? Ramena, tlumice novy, kola prevazeny ve dvou servisech...
Resim to same u me E36... :oops: ze by geometrie? Spatne ocistene naboje kol?
RuDoSh
Klubové ID: 5
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od RuDoSh »

Zave píše:tak na mojich kolech mu to nedela... jo, jen pro info, neni to na mojem aute, je to u kamarada.. :) sem mu pujcil moje pavuciny a je to ok... jen nechapu ze je ty jeho kola sou 2x- pokazde v jinem servise prevazovany a dela to... :roll:
to dela na TDSu? Jestli jo, tak se mrknete na ty podlozky (jednou mi to v servisu doprasil a musel jsem to zabrusovat, tak kdyby tam spatne zapadala tak to dela bordel) a nebo je jedno kolo trochu strelene(od te doby co jsem to mel u Bohma v praze s prevodovkou :) ).... mel jsem ho proto na zadku...
Pavel
Klubové ID: 56

#12 Příspěvek od Pavel »

taky jsem to řešil u své E36 a jak sem si koupil ty funglové ´17 tak je klid... 8)
Pivson
Klubové ID: 570
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Pivson »

jo jo kola delah hodne blbosti, ja se v zime furt trapil a vse bylo kolama.
Hold ty vyrezly plechace :lol: :lol:
Zave
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Zave »

RuDoSh píše:
to dela na TDSu? Jestli jo, tak se mrknete na ty podlozky (jednou mi to v servisu doprasil a musel jsem to zabrusovat, tak kdyby tam spatne zapadala tak to dela bordel) a nebo je jedno kolo trochu strelene(od te doby co jsem to mel u Bohma v praze s prevodovkou :) ).... mel jsem ho proto na zadku...
jo on je daval ze predu na zadek a naopak.. :) tak to mozna je ono... ale vrta mi hlavo ze to 2x prevazovali.. no to se ukaze.. :) horsi je ze ma vzadu 225 a vpredu 205 :roll: :( :)
matal Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 119
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od matal Moderátor »

Nech si převážit i zadní kola, mi to dělali zadní, ale ve 150km/h
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
Odpovědět