Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E39 -alarm

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
kadlec

#1 Příspěvek od kadlec »

neví někdo kde případně je umístěný alarm (připojovací konektor) u E39. Potřebuji dát dohromady impuls dveře, centrál, otevírání kufr, zapalování, bat. atd...... pro napojení nového alarmu. Popř. kde bych sehnal schema elektroinstalace ???, že bych se mohl kousnot na konektory :wink: Ulehčilo by mi to spousty práce, takže předem díky za odpověď.
Pavel 528
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Pavel 528 »

kadlec píše:neví někdo kde případně je umístěný alarm (připojovací konektor) u E39. Potřebuji dát dohromady impuls dveře, centrál, otevírání kufr, zapalování, bat. atd...... pro napojení nového alarmu. Popř. kde bych sehnal schema elektroinstalace ???, že bych se mohl kousnot na konektory :wink: Ulehčilo by mi to spousty práce, takže předem díky za odpověď.

jen vim,ze sirena je nad pravym zadnim kolem pod plastovym podbehem...alarm jako takovy nevim.. :(
kadlec

#3 Příspěvek od kadlec »

hmm to jsem jeste nikdy neslysel ani nevidel, ale vsechno je jednou poprvé :lol: :lol: a to máš origo od BMW?
David

#4 Příspěvek od David »

Čau, já mám na e39 řj alarmu na stropě pod tapecem, přišroubovanou k šíbru, odpojil sem jí když sem ho vyndaval-zřejmě to byla chyba :oops: te? si to dělá co chce, Když to odemknu na dálku tak to někdy začne houkat někdy ne :? Jinak ještě je v místě kde je changer -LZ podběh taková plastová škatulka :lol: to by mělo bejt taky k alarmu nějakej pohybovej sensor--to ale nevim jistě!!!
Pavel 528
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Pavel 528 »

kadlec píše:hmm to jsem jeste nikdy neslysel ani nevidel, ale vsechno je jednou poprvé :lol: :lol: a to máš origo od BMW?

no kdyz se ptas na origo,tak asi jo ne? prece ti tu nebudu psat,kam jsem si namontoval nejakej jinej :D
Odpovědět