Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E39 -alarm
neví někdo kde případně je umístěný alarm (připojovací konektor) u E39. Potřebuji dát dohromady impuls dveře, centrál, otevírání kufr, zapalování, bat. atd...... pro napojení nového alarmu. Popř. kde bych sehnal schema elektroinstalace ???, že bych se mohl kousnot na konektory
Ulehčilo by mi to spousty práce, takže předem díky za odpověď.

- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
kadlec píše:neví někdo kde případně je umístěný alarm (připojovací konektor) u E39. Potřebuji dát dohromady impuls dveře, centrál, otevírání kufr, zapalování, bat. atd...... pro napojení nového alarmu. Popř. kde bych sehnal schema elektroinstalace ???, že bych se mohl kousnot na konektoryUlehčilo by mi to spousty práce, takže předem díky za odpověď.
jen vim,ze sirena je nad pravym zadnim kolem pod plastovym podbehem...alarm jako takovy nevim..

Čau, já mám na e39 řj alarmu na stropě pod tapecem, přišroubovanou k šíbru, odpojil sem jí když sem ho vyndaval-zřejmě to byla chyba
te? si to dělá co chce, Když to odemknu na dálku tak to někdy začne houkat někdy ne
Jinak ještě je v místě kde je changer -LZ podběh taková plastová škatulka
to by mělo bejt taky k alarmu nějakej pohybovej sensor--to ale nevim jistě!!!