Chcel by so sa vas spýta? či nema niekto nahodou schemu zapojenia reprakov v E34 .Chcel by som da? dozadu Infinity ovaly 6*9 ale vzadu su
dvojpasmove origo repro a ide tam 8-kablov .Neviete nahodou kde je nejaka výhybka alebo mam taha? nove kable od radia ??? dik
Podla tychto schem som sa dozvedel akurat že to ma zosilnovač ktorý ma 4 výstupy do zadných repro.Takže asi jedina možnost to obís? natiahnutým kablom priamo od radia.Neviete čo je to za zosilnovač,aky to má výkon???
130maxi píše:Podla tychto schem som sa dozvedel akurat že to ma zosilnovač ktorý ma 4 výstupy do zadných repro.Takže asi jedina možnost to obís? natiahnutým kablom priamo od radia.Neviete čo je to za zosilnovač,aky to má výkon???
tak 35w na kanal ... vic asi ne
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
a co to tak vzit na vstupu do toho zesáku nemusel bys tak daleko tahat dráty,nestudoval jsem to ale vstupy do zesiku jsou běžné od reprovystupu a ne nizkofrekvenčni ale nevim jestli si pomúžeš protože puvodni systém s Beckrem stal asi 70 t a nahradit jej něčím kvalitnějším to už musíš tomu hodně rozumět i když dnešni aparatury jsou hodně dál a vyvoj dělí tak těch 15 rokú
mam dva dotazy. nebo spis uz jen jeden. vykon zesilovace tu nekdo zhruba psal..
ale mam problem, ze radio nebere toliko FM vln na radio stanice (asi nekde prerusenej kabel, nebo tak neco, jeste jsem neskouknul) ale sehnal jsem antenni zesilovac na fm vlny a ma se to normalne pripojit na antenni kabel (to je v pohode) a jeen drat se ma dat na proud.... a ted otazka: kterej drat vede do radia proud, na kterej bych mohl pridelat proudovej drat na ten antenni zesilovac? (jakou ma barvu).
Diky.
Fikux píše:Červenej myslim, že je stálý plus od baterky a tušim, že žlutej je tzv. spínací plus (např. pro vyjíždění antény při zapnutí rádia)
perfektni, takze kdyz k cervenemu pridelam ten kabel od antenniho zesilovace, bude vse OK.......
Jeste se musim podivat, jestli tam v te obrovitanske kostce na radiu s mnozstvim kabelu mam cervenej.... myslim, ze tam je cervenej s bilym pruhem...... to je on?
Mám pocit, že by měl být čistě červenej ... nejlepší máš, když vezmeš zkoušečku a změříš si to aby se ti taky ten zesilovač signálu vypínal s klíčkem, aby ti to nevybíjelo baterku
v jedné 32ce jsem měl magnaty asi 230 mm a bylo to odspoda podloženo velkým rozpěrným kroužkem ze dřeva ten byl přišroubován do plechu pod platem na to se dalo plato na to další rozpěrný kroužek už origo reprákový a k tomu se reprák přišrouboval dlouhými samořezkama do toho dřeva jak to hrálo nevim protože jsem na to neměl centrálu která by to utáhla (púvodně to prý mělo mit zdvih asi 30 mm ale mě se to sotva odlepovalo )tak to letělo ven a dal jsem tam radši origo i s platem
já předpokladal že tam máš neorigo radio a použiješ výstup na vysouvání el antény.Jinak do origo ant zasilovače v zadních sloupcích jde myslim bilý kabel máš ho zapojený na + a neni ten přerušený