39 jsem ještě nedělal ale určitě tam bude taky nějaký rámeček nebo pologumová lišta a s tou je to horši u jinech to mnohdy přijde k urazu nebo jen ty uchyty a stim lepenim to neni zas takový problém ale na ulici bych to určitě neměnil.
jestli mas okno a chces to udelat zavolej Jindricha 605278037 je to muj kamos a dela v nuslich v autoskle reknimu ze si odemne a nejak se urcite domlufite nebo mu cinkni a ufidis
Borec píše:jestli mas okno a chces to udelat zavolej Jindricha 605278037 je to muj kamos a dela v nuslich v autoskle reknimu ze si odemne a nejak se urcite domlufite nebo mu cinkni a ufidis
Borec píše:jestli mas okno a chces to udelat zavolej Jindricha 605278037 je to muj kamos a dela v nuslich v autoskle reknimu ze si odemne a nejak se urcite domlufite nebo mu cinkni a ufidis
no to je super a on je z ostravy
no pravě ale myslim že mam taky dobrou cenu jen okna 3500kc včetně montaže 6500kc je to včetně atestu pro EU
a bude přes to ještě videt nebo zase nějaká uprava pro svařeče protože občas se s tim v noci nedá teměř couvat protože od couvaček je vidět prd(leda tak stahnout okna hlavu ven a prásk ho a si ve vratech) :D
na to couvani se da zvyknout, ale aby gamers nebyl sklamany, ze to pokoveni je slabe, protoze pokud ti na to daji atest, tak to bude zatmaveny tak, ze to skoro nebude poznat... podle me je lepsi reseni folie, treba bruxafol, bez vysklivani, s atestem, vypadaj super a myslim, ze vydrzi vic nez pokoveni. a cenove jsou na tom take lepe:)
na bocích mám (už tam teda byli mě by to nenapadlo no ale když už tam jsou )svařečské zrcadlové folije a nevěřil bych jak je to odolné na poškrábání vzadu zvednu rolo a mam tam tmu jak v 10 večer a pak jdu couvat
margos píše:na to couvani se da zvyknout, ale aby gamers nebyl sklamany, ze to pokoveni je slabe, protoze pokud ti na to daji atest, tak to bude zatmaveny tak, ze to skoro nebude poznat... podle me je lepsi reseni folie, treba bruxafol, bez vysklivani, s atestem, vypadaj super a myslim, ze vydrzi vic nez pokoveni. a cenove jsou na tom take lepe:)
už to mam jednou zasebou dělal jsem to na me stare e34 takže vysledek znam přesně
ja delal taky folie, je to uplna pohoda, okna sou venku behem pul hodiny vsechny, nalepeni to je taky hned a zadni okno to je teda porod, ale da se to ja mam 80% zatmaveni na vsech oknech
80% asi nemas, protoze 100% je co? cernocerna tma mas tak 50% a i to uz je moc, da se s tim v klidu prehlednout cyklista, chodec, kdyz budes pouze ucastnik nehody tak jsi namazanej a nepustej te s tym za caru, pokud te ti kokoti nebudou videt pres sklo Ja mam folie 35%, zadni 50% - maximalka na udeleni atestu a myslim, ze to je uz i dost, kdyz vezmes jeste v uvahu puvodni zatmavenii skel..
už jen kvůli tomu řezání okna bych do toho nešel,třeba mít nikdy nebouranou káru a pak vysvětlovat že se to jen řezalo kvůli tonování... nebo mít 3dvířko a řezat 3okna navíc je většinou barva zeleno-zlatoo-hnědo,hovnová ... černá kvalitní fólie s atestem je best, montáž od profíka cca 2-3 hodiny,bez řezání oken či rozebírání dveří...
No, mam docel slusne zrcadlovky...... dovnitr nevidis, ven vidim krasne, proste super. jen jsem zvedav, co na to budou rikat na STK..... dalo by se sehnat atest bokem????