Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
zabouchnutý dveře
tak když už jsem si konecne dneska vez domu ze servizu auto s opravenou palicí tak pred krámem zabouchnu zamknu(centrál na klíč)a když se vrátim odemknu central vyskočí a vemu za kliku tam to trochu ruplo a dveře nejdou otevřít ani z venku ani zevnitř.soukat se tam od spolujezdce je fakt pruda .
Ráno na to chci vlítnout jdou ty dveře rozebrat zavřený....nebo me čeká zase nějaká pruda...dík.
Čekám nějaký urvaný táhlo.
Ráno na to chci vlítnout jdou ty dveře rozebrat zavřený....nebo me čeká zase nějaká pruda...dík.
To máš před sebou pěknou drbačku.Hlavně to čalounění.Až to uděláš tak napiš.mory píše:tak když už jsem si konecne dneska vez domu ze servizu auto s opravenou palicí tak pred krámem zabouchnu zamknu(centrál na klíč)a když se vrátim odemknu central vyskočí a vemu za kliku tam to trochu ruplo a dveře nejdou otevřít ani z venku ani zevnitř.soukat se tam od spolujezdce je fakt pruda .
-
- Klubové ID: 90
- Kontaktovat uživatele:
tapec je shozenej asi za pul minuty... je to uplna pohodicka kdyz vis jak na to...
2roky z5 mel kamos na 525 e34 promackle zadni dvere, chtel je menit, ale zrovna se mu zasekl central a nemoh je odemcit, ani kolickem, tak sem vzal 250ku flexu a udelal do nich diru a central vytahl rukou
ale to asi tvuj problem nebude, pokud ti skace kolik... jo a vyskakuje vubec uplne ten kolik?

-
- Klubové ID: 151
- Kontaktovat uživatele:
Mě se nezdá, že by tapec šel sundat při zavřenejch dveří v celku. Musí se vycvaknout ta kovová lišta,vyndat knoflík na zrcátko, vytočit šroub pod ním a pak vycvakat ty bílý cvoky dole (a to podle mě nejde, když to máš zavřený) a nakonec vysunout trochu nahoru celej ten dekl(a to podle mě taky nejde, když to máš zavřený) a vysadit to. Půjde to podle mě jedině za cenu zničenýho tapecu a tak:
Tapecirung seženeš levně použitej, pokud to je ta černo-šedá klasika a né kůže, tak bych ho opatrně rozřezal v dolní zadní části (tam ani nevedou žádný dráty) a tou dutinou se tam pak dostaneš. Není to žádnej vopruz, nýbrž největší vopruz na světě, protože při zavřenejch dveří, tam máš sedačku a asi nepomůže ani úplný zasunutí dolů a dozadu(radši bych jí přitom úplně vyndal).
Tapecirung seženeš levně použitej, pokud to je ta černo-šedá klasika a né kůže, tak bych ho opatrně rozřezal v dolní zadní části (tam ani nevedou žádný dráty) a tou dutinou se tam pak dostaneš. Není to žádnej vopruz, nýbrž největší vopruz na světě, protože při zavřenejch dveří, tam máš sedačku a asi nepomůže ani úplný zasunutí dolů a dozadu(radši bych jí přitom úplně vyndal).
Mě se to stalo na dveřích u řidiče ale je to už dva roky možna tři.V zámku je takový odlitek který praskne když jde do auta někdo silou např. zloděj.Já jsem tam nased dveřima u spolujezdce a nějak jsem to otevřel a díky mé skleroze si nemohu vzpomenout jak.Určitě jsem nezničil ani tapecírunk.Zítra budu mluvit s kámošem který mě pomahal tak si možná vzpomenem jak to jde otevřít.VYDRŽ.
Jo a kliček mě zůstal v zamku zvenku v poloze zamčeno a nešlo s ním hnout.Naštěstí to bylo u baráku a mam druhé.
Jo a kliček mě zůstal v zamku zvenku v poloze zamčeno a nešlo s ním hnout.Naštěstí to bylo u baráku a mam druhé.
Tapecirunk při zavřených dveřich bez poškození nesundáš.Pokud jo tak si kouzelník nebo nemáš E 34.Já jsem si po konzultaci s kolegou vzpoměl.Stáhnout okno asi 1/3 od vrchu.Pevným háčkem ohnout krycí plech proti vyháčkování a potom klasicky vyháčkovat.Chce to pevné nervy a ruce,dělaly jsme to tak 4 hod.
Tak jak se říká ráno moudřejší večera.druhej den ráno jsem se do auta nasoukal od spolujezdce a jel to delat ke známímu do garáže tam jsem vzal za kliku a vono se to vodevřelo takze jak tak koukám z prdele klika.
Cely jsme to promazali a uz ta zase maka.
Pravdou je že klika u řidiče už dřív nechodila uplně košér a postupem času se to zhoršovalo a toho dne ...Vždycky při otvírání jako ny to madlo o neco zadrhlo.
myslim že to stejně vyměnim aby jsem na to nemusel myslet jestli se to zas nekdy přihodí.tak zatim dík za rady mory.
Pravdou je že klika u řidiče už dřív nechodila uplně košér a postupem času se to zhoršovalo a toho dne ...Vždycky při otvírání jako ny to madlo o neco zadrhlo.
myslim že to stejně vyměnim aby jsem na to nemusel myslet jestli se to zas nekdy přihodí.tak zatim dík za rady mory.
-
- Klubové ID: 151
- Kontaktovat uživatele:
mory píše:Tak jak se říká ráno moudřejší večera.druhej den ráno jsem se do auta nasoukal od spolujezdce a jel to delat ke známímu do garáže tam jsem vzal za kliku a vono se to vodevřelo takze jak tak koukám z prdele klika.

Radši to fakt vyměň, příště by to mohlo bejt dražší!