pokud budes chtit dat volant s bagem do verze bez bagu tak budes muset vymenit i tu tycku co je na ni ten tisicihran... u toho pytlovyho je totiz ten tisicitran uzsi... pytle bych asi nedodelaval... ja ani nevim kde sou ty jednotky ja vim akorat o dvou oranzovy cisldlech v motor. prostoru...
co jsem se setkal u novších tak čidlo bývá umistěno přimo v jednotce co je na obrázku a jednotka bývá umistěna pod zadnim sedakem sestavu ce je na obrázku mám v compactu r 97 a stim doděláním bych to neviděl ružově
ja bych tam byt tebou dal jen ten volant s pytlem s tim ze mymenis tu tycku s tim tisicihranem.... nebo si to muzes dat na tlacitko, v pripade nouze rozbij sklo pokud to ale dobrzdis tak jsi to pak vystrelil zbytecne
Zave píše:ja bych tam byt tebou dal jen ten volant s pytlem s tim ze mymenis tu tycku s tim tisicihranem.... nebo si to muzes dat na tlacitko, v pripade nouze rozbij sklo pokud to ale dobrzdis tak jsi to pak vystrelil zbytecne
Tak jestli je to o tom měnit i tyč s tisícihranem tak na to z vysoka S...! Dík, že jsi mi to řek. Taky mě napadá, jak po té instalaci vyzkoušet, jestli to funguje. Nerad bych to potom někam napral s tím, že bag zůstane zbaběle schovanej a ani se nepodívá na svět!
matal píše:Mám celkem podobný volant, tyto tříramený se mi líbí víc jak čtyř..