Chci se zeptat na vaše zkušenosti. Pokud je venku krapet zima, tak nejsem schopnej to auto vytopit na přijatelnou teplotu. Dneska jsem jel do Prahy a celou cestu vevnitř kosa akorát na bundu. Teploměr chladici kapaliny za celou cestu nevylezl z modrýho pole a nebyl jsem schopnej vyloudit proudění teplýho vzduchu do interiéru. A to bylo nějakem mizernejch -10st. je to normální ? nebo mám hledat chybu v autě ?
Určitě termostat a za těchto podmínek už s tím podnikni akorát cestu do dílny na odstranění této závady, jinak ti půjde motor parádním tempem do hajzlu.
P-J píše:
A za co? Termostat stojí necelých 400,-. To jsi to byl měnit určitě v servisu.
Podle on-line ceníku BMW stoji kolem 700 bez daně + O kroužek nějakou tu desetikorunu + práce Jo, když není čas, tak to stojí peníze. Na druhou stranu mě může utěšovat, že za tu dobu co bych strávil výměnou jsem si vydělal víc než mě ta výměna stála v servisu.
P-J píše:
A za co? Termostat stojí necelých 400,-. To jsi to byl měnit určitě v servisu.
Podle on-line ceníku BMW stoji kolem 700 bez daně + O kroužek nějakou tu desetikorunu + práce Jo, když není čas, tak to stojí peníze. Na druhou stranu mě může utěšovat, že za tu dobu co bych strávil výměnou jsem si vydělal víc než mě ta výměna stála v servisu.
Originál je zbytečný.
A to jako chceš tvrdit, že za výměnu vzali u BMW jenom 150,- s daní?
P-J píše:
Sakra tak levný servis pro BMW Kde že je ta Polná, nebo kam to jezdíš?
V Polný je jen pár chalup servis je v Jihlavě. Vono těžko vybírat - v Jihlavě je autorizovanej servis BMW (Hos), což byla bída a utrpení už za komančů a nebo Auto Čermák - většina BMW co jezdí po Jihlavsku je od něj dovezená zvenku, servisně zvládá okolo BMW cokoliv. Ceny příznivé.