Zdravim lidi, mam problém se sundáním krytu objímky dálkových světel. Myslim tim ten kryt kterym se má pootočit a pod nim je žárovka. U tlumenejch to šlo krásně, ale ty dálkový pořád ne a ne povolit. Už jsem zkoušel i hasák atd., ale nechci to urvat! Jakej tam může bejt problém? Že by se tou teplotou ten plast nějak zatavil? Díkes.
jo u me to taky neslo na jednom svetle.. tim ze je to nejaky blby material tak to zoxidovalo od soli apod a neslo to povolit... dal sem to do sveraku a silou to pootocil...
No to sám nevim. Prostě jsem bral až to povolilo. Každopádně ten kryt asi držel víc než ta objímka u paraboly. A u toho druhýho světla je to asi to samý!!! Už to ale urvat nechci, tak nevim jak na to.
To asi myslíš WD40, ne? wédéčko taky používam skoro na všechno, ale v tomhle případě se tam tem ten sprej vůbec nedostal. Je to fakt dost na těsno. Jenom by mě zajímalo, jestli je normální že to bylo lepený tim silikonem. Jestli je to origo, nebo do toho už někdo lez.
silikon urcite origo neni.. je tam takovy tvrdy tmel... a ten plast je na tom kovu jen nacvakly... pokud se do toho spoje dostane vlko se soli tak to zoxiduje a nafoukne se to a je s tim amen
ali-c píše:To asi myslíš WD40, ne? wédéčko taky používam skoro na všechno, ale v tomhle případě se tam tem ten sprej vůbec nedostal. Je to fakt dost na těsno. Jenom by mě zajímalo, jestli je normální že to bylo lepený tim silikonem. Jestli je to origo, nebo do toho už někdo lez.
WD JE DOBRE ALE TENTOJE SUPER MA VYSOKOU VZLINAVOST A DOSTANE SE VSUDE.NEVIM JAK SE JMENUJE ZITRA HO VYFOTIM.MAM HO V GARAZI.
stalo se mě to samý u jedný lampy jsem to urval a musel lepit zpět, u druhý jsem ten bakelit naříz pilkou a pak to šlo, pak jsem dal bakelit jinej a předtím to namazal vazelinou.