Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
To Martinéz
Nedá mi to nereagovat na tvé příspěvky! Např. když jsem si přečetl prodej AE světel + zadní světla na e34. Přijde mi to,že jsi zarputilý zastánce originálu. Nedávno si reagoval na mou koupi mračítek na e34. Proto přikládám foto. Opravdu ti to připadá jako velikej bastl??? Z tvého pohledu o originálu mi to přijde jako kdyby i elektrony byly velikej zásah do originálu.
- Přílohy
-
- Mračítka
- mračítka III.jpg (63.17 KiB) Zobrazeno 1453 x
-
- Klubové ID: 570
- Kontaktovat uživatele:
Ne, proti gustu ........Fikux píše:To sice neni, ale nepřijde mi to jako nějaký zásah do krásných tvarů pětky ...Pivson píše:Tak si je nech od Zaveho taky udělatdivinol píše:TAK TYHLE SVĚTLA JSOU PŘESNĚ MŮJ SEN....
K tem mračítkům, ja to teda nemusím. Mě to prostě na to auto nejde. Není to Kadett či Felicie

Ja bych si to na tohle auto nedal, prostě mě to tam něják nesedí.
-
- Klubové ID: 53
- Kontaktovat uživatele:
Jako ja ti reknu, me se to libi. Myslim, ze kazdy auto by melo byt co kus to original, od toho taky doplnky vznikly, ne? A to, ze tady kazdej uctiva vsechno seriovy, to uz jsem si zvykl, ono staci aby to tady nekdo rekl prvni v treadru, ze
. Jak napr onehdy jsem na foru pochvalil e46 od Hammana a dostalo se mi odpovedi ze je to oplastovanej bastl
. Vetsi picovinu jsem neslysel. A pritom, kdyz kazdej vidi takovy auto na vlastni oci, tak hledi jak puk. Takze jen tak dal 

to Fikux: ja zas nejsem tak zarputilej konzerva kamo.. prece jen je mi 20
Oka, neni to tak spatny, rekl bych, ze to i ujde. Akorat ja proste nejsem mracitkovej typ. Muj ideal krasy je M5 e34, k tomu nejaky dovychytavky. Ja bych si treba na e34 nedal ani ve snu dozadu 2koncovky DTM, ale naopak me laka nabastlit na kazdou stranu jednu decentni rovnou 70mm. Nebo treba striska na okno (pokud vytvori s celou prdeli auta ladnej celek) je skvelej detailik.
Je to vec vkusu, urcite si nemysli, ze nejsem pro ladeni designu. Treba moje 34ka se taky celkem lisi od tech vsech obycejnejch 88-cca92 34ek, kterejch je vsude hafo a neni na nich nic extra ke koukani. Treba tvy svetla beru (jsou domaci, vid?), taky je tenhle rok planuju. Ale treba ty ciry blinkry, co vypadaj jako rozbity uz ne e. Nebo dozadu ty krystaly? To uz proste neni 34ka. Nekdy o muzem probrat na srazu..jsi to ty, co ma ty 16ky Alpiny, ze?

Je to vec vkusu, urcite si nemysli, ze nejsem pro ladeni designu. Treba moje 34ka se taky celkem lisi od tech vsech obycejnejch 88-cca92 34ek, kterejch je vsude hafo a neni na nich nic extra ke koukani. Treba tvy svetla beru (jsou domaci, vid?), taky je tenhle rok planuju. Ale treba ty ciry blinkry, co vypadaj jako rozbity uz ne e. Nebo dozadu ty krystaly? To uz proste neni 34ka. Nekdy o muzem probrat na srazu..jsi to ty, co ma ty 16ky Alpiny, ze?
jo jo to jsem já ...
mě to prostě jenom přišlo, že skoro ve všech svých příspěvcích prosazuješ vše origo ... dle mého názoru, kdyby mělo být vše origo, tak bysme si např. na foru pomalu neměli ani co psát ... občas nějaká ta závada co se někomu objeví a tim by to haslo
světla jsou domací výroby ... a to jak jsi psal s těma čirejma blinkrama, tak to s tebou naprosto souhlasim ... např. proč já jsem volil tyhle světla a ne ty origo od In-pro? Zaprvý je má už skoro každej a zadruhý z dálky mi na černym autě přijdou přesně jako jak si napsal k těm blinkrům ... je to jako by někdo vzal bejzbolku a vymlátil ti origo světla ... teda tak aspoň mi to přišlo, když jsem je viděl namontovaný na černym autě ... třeba na Maxovo bílym autě už to tak špatně nevypadá ... nevim, prostě otázka vkusu. A dvojitý DTM výfuk? Co k tomu napsat ... udělat na e34 koncovku výfuku tak, abys měl každou na jedný straně není tak jednoduchý ... a když jsem viděl u Heeryho na tý jeho M5 e34 dvojitou koncovku tak se mi fakt líbila a nakonec jsem vybral hodně podobnou verzi. Pokecáme o tom, když tak na nějakym srazíku

udelat na kazdou stranu jednu koncovku je tezky, pac je tam nadrz. ja uz vymyslel zpusob, jak to provest, ale jeste sem do toho nezkousel nekoho prinutit. dvojita koncovka ne levy je jasna, ma to tak skoro kazda 34ka 2.5l+ (jen ja mam jednu kominovatou ropackou dolu
) jo a k tomu origu neorigu..treba experimentovat s kolama se mi zda fakt ok.. 

-
- Klubové ID: 58
- Kontaktovat uživatele:
Tim chces rict, ze ty udelany doma vypadaji min vymlaceny nez In-pro?Fikux píše: světla jsou domací výroby ... a to jak jsi psal s těma čirejma blinkrama, tak to s tebou naprosto souhlasim ... např. proč já jsem volil tyhle světla a ne ty origo od In-pro? Zaprvý je má už skoro každej a zadruhý z dálky mi na černym autě přijdou přesně jako jak si napsal k těm blinkrům ... je to jako by někdo vzal bejzbolku a vymlátil ti origo světla ... teda tak aspoň mi to přišlo, když jsem je viděl namontovaný na černym autě ... třeba na Maxovo bílym autě už to tak špatně nevypadá ... nevim, prostě otázka vkusu.
rek bych, ze je to naopak...no stejne, me jde v prve rade o to abych videl na cestu, s blinkrama se rozhodnu az pri montazi, ale kdyz jsem je koupil tak je tam uz spis dam, jak psal Margos, originalita se ceni a dokud se kazdymu libi neco jinyho, tak je to OK!

Rozhodně je tam dej, když už jsi je koupil ... o tom nebudem diskutovatpsena píše:Tim chces rict, ze ty udelany doma vypadaji min vymlaceny nez In-pro?Fikux píše: světla jsou domací výroby ... a to jak jsi psal s těma čirejma blinkrama, tak to s tebou naprosto souhlasim ... např. proč já jsem volil tyhle světla a ne ty origo od In-pro? Zaprvý je má už skoro každej a zadruhý z dálky mi na černym autě přijdou přesně jako jak si napsal k těm blinkrům ... je to jako by někdo vzal bejzbolku a vymlátil ti origo světla ... teda tak aspoň mi to přišlo, když jsem je viděl namontovaný na černym autě ... třeba na Maxovo bílym autě už to tak špatně nevypadá ... nevim, prostě otázka vkusu.
rek bych, ze je to naopak...no stejne, me jde v prve rade o to abych videl na cestu, s blinkrama se rozhodnu az pri montazi, ale kdyz jsem je koupil tak je tam uz spis dam, jak psal Margos, originalita se ceni a dokud se kazdymu libi neco jinyho, tak je to OK!