Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

reset palubovky

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
guiver
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od guiver »

nazdárek sem tu nový a pořídil sem si nově E34 rok92 M50 110kw
a jelikoš se o to bejvalej majitel nestaral skoro vůbec mám taky hned hromau starostí jedna z prkotin je že bych si chtěl vynulovat tachometr konkretně oil servis měl sem sice auto na výměně ale neudělali to a servisu mi řekli že pod 3kila nejdou bylo mi ale řečeno že přes zásuvku u motoru se jednoduchým propojením odpovídajících kontaktů ten čítač vynuluje akorán mi nikdo neni schopnej říct kterejch :( a já bych docela rád tu funkci používal
flery

#2 Příspěvek od flery »

http://www.e30.cz
sekce technika - elektika - oil service
sice je to na E30 ale ma to fungovat stejne.pokad to nepude s tim odporem dej rovnou drat ja sem resetoval E30 325i a s odporem nic tak sem dal na hulvata a hele resetr byl na svete
P-J

#3 Příspěvek od P-J »

guiver píše:měl sem sice auto na výměně ale neudělali to a servisu mi řekli že pod 3kila nejdou
Zajímavý servis. Vynulování je v ceně výměny (pokud je to servis zaměřený na BMW).
guiver
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od guiver »

no koupil sem to a výměna byla už dost prošvihlá, potřebovaljsem to auto používat a v servisu co dělaj výslovně BMW to dalších 14 dní nehrozilo tak sem to lupnul do tempo servisu. i když sem si výslovně přál aby to udělali tak se na to a) vysrali b) neuměli c) nečetli požadavek. jinak sem někde četl že BMW by to mel vynulavat zadarmo i když si to tam naleju doma v garáži ale se jim nechce :-(((
Zave
Klubové ID: 90
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Zave »

mozna to pomuze...
Přílohy
Resetování kontrolek servisu.doc
(47 KiB) Staženo 206 x
P-J

#6 Příspěvek od P-J »

guiver píše:jinak sem někde četl že BMW by to mel vynulavat zadarmo i když si to tam naleju doma v garáži ale se jim nechce :-(((
Číst jsem to taky četl, ale pravda to není. Něž jsem se kdysi dověděl jak na to, tak jsem platil do 200,-.
flery

#7 Příspěvek od flery »

7 - resetovacni zdirka
19 - kostra

spoj 7 a 19
Odpovědět