Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Z.Plato
-
- Kontaktovat uživatele:
Všechny zdravím,poraďte,zasekla se mi zadní roleta na okně,(BMW 5 E-34)už jsem to tady myslím psal,motorek vrčí ale cvaká v tom a nic se neděje,podle zdejšího mínění vylomený zub na převodu a asi jo protože když jsem tomu pomohl rukou tak se roleta zasunula ale nenavinula.To samé naopak.kousek povylezla a pak jsem jí musel pomoci rukou ,jinak by nevyjela.Na co se ale ptám,...chtěl jsem na to mrknout,vyhodil jsem zad.sedačky ale nepřišel jsem na to jak vyndat zad.plato,nechtěl jsem násilím a jinak by mi to asi nešlo tak jestli někdo ví postup demont.z.plata budu vděčný za radu....
-
- Kontaktovat uživatele:
Vim jak se vynda plato kdyz mas zadni sklapovaci sedacky nevim estli je to stejne jako u statickych ale jinak se to plato vysouva směrem od okna dopredu a zezacatku musis vic zatahnout pac to plato drzi vzadu na takovych cvokach ktery sou zacvakly v kastli jiak zadny sroubek tam neni jeste si dej pozor na repracky at si je neprotrhnes o kryt repracku co je v platu je lepsi kdyz si je predtim vyndas ale zase pozotr pac plato tam kde je vykroj na krytky hrozne rado praska a pak je tp pakarna spravovat ale co by tam mohlo byt je z predu lista (mezi sedacku a kastli)lista ktera pritlacuje plato a zaroven tesni atd..
doufam ze ti to alespon trochu pomuzecus....
doufam ze ti to alespon trochu pomuzecus....