Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Z.Plato

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
divinol
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od divinol »

Všechny zdravím,poraďte,zasekla se mi zadní roleta na okně,(BMW 5 E-34)už jsem to tady myslím psal,motorek vrčí ale cvaká v tom a nic se neděje,podle zdejšího mínění vylomený zub na převodu a asi jo protože když jsem tomu pomohl rukou tak se roleta zasunula ale nenavinula.To samé naopak.kousek povylezla a pak jsem jí musel pomoci rukou ,jinak by nevyjela.Na co se ale ptám,...chtěl jsem na to mrknout,vyhodil jsem zad.sedačky ale nepřišel jsem na to jak vyndat zad.plato,nechtěl jsem násilím a jinak by mi to asi nešlo tak jestli někdo ví postup demont.z.plata budu vděčný za radu....
Borec
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Borec »

Vim jak se vynda plato kdyz mas zadni sklapovaci sedacky nevim estli je to stejne jako u statickych ale jinak se to plato vysouva směrem od okna dopredu a zezacatku musis vic zatahnout pac to plato drzi vzadu na takovych cvokach ktery sou zacvakly v kastli jiak zadny sroubek tam neni jeste si dej pozor na repracky at si je neprotrhnes o kryt repracku co je v platu je lepsi kdyz si je predtim vyndas ale zase pozotr pac plato tam kde je vykroj na krytky hrozne rado praska a pak je tp pakarna spravovat ale co by tam mohlo byt je z predu lista (mezi sedacku a kastli)lista ktera pritlacuje plato a zaroven tesni atd..
doufam ze ti to alespon trochu pomuzecus....
divinol
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od divinol »

NO ,ZKUSÍM,MĚL JSEM VENKU I KRYTY REPRO,ZA PLATO JSEM TAHAL ALE NECHTĚL JSEM NĚCO URVAT,O VÍKENDU TO ZASE VYZKOUŠÍM A UVIDÍME.....JINAK DÍKY MOC....
Pivson
Klubové ID: 570
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Pivson »

vyndej sedačky a půjde to
divinol
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od divinol »

Pivson píše:vyndej sedačky a půjde to
to bylo 1 co jsem udělal,zase tak trochu uvažuji.....ale plato nešlo směrem od skla vytahnout tak jsem nechtěl něco urvat,proto uvítám nějakou zkušenost....o víkendu jdu asi zase na to...
Pivson
Klubové ID: 570
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Pivson »

No jde to blbe, je to tam nacvakany. Hlavne rači sundej všechno co tomu brani v cestě. Ja už si přesně nepamatuju jak to šlo dolů :-(
kutil

#7 Příspěvek od kutil »

ja to mám u e38 navic ještě přišroubovaný odspodu asi 4mi šrouby na 10ku klič na stropě v kufru řek bych že to u 34 bude podobný protože tu páku roletky by jen ten papir neudržel :idea:
divinol
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od divinol »

AHA,TO JE MOŽNÉ ,HNED NA TO MRKNU...MOC DÍKY...
Odpovědět