já je mam taky a lepil sem to silikonm a v celku pohoda zave to tak taky lepí ale bacha až to budeš rozpejkat tak sundej ze světel všecko plastový a dálkáče tam nech dýl cca 20 minut na 210 stupnů jinak je skurvíš jako já...........
Fikux píše:Foto ze včerejšího srazu na Strahově ... myslim, že dost pěkná fotečka
Jojo, je pěknej ten kontrast mezi tou oranžádou z pouličních lamp a tou bílofialovou z AE.
AE jsou pěkný, ale jedno se mi na nich nelíbí. Nelíbí se mi to, že ten rádobykruh má ca jen 340 stupňů a není to úplně spojený ve svítící kolečko. A ty mračítka co jsi si tam teď dal ten spoj neskrejou. Možná by na to byly lepší plný mračítka bez výkrojů. Musím se podívat do toho Zaveho threadu, kde byly vyfocený InPro, tam se mi zdálo, že je to spojený, ale zase se mi nelíbí ta bílá barva na nich.
Budu tady asi jedinej, co nechce AE. Ale xenony mam v pořadí!
Fikux píše:Foto ze včerejšího srazu na Strahově ... myslim, že dost pěkná fotečka
Jojo, je pěknej ten kontrast mezi tou oranžádou z pouličních lamp a tou bílofialovou z AE.
AE jsou pěkný, ale jedno se mi na nich nelíbí. Nelíbí se mi to, že ten rádobykruh má ca jen 340 stupňů a není to úplně spojený ve svítící kolečko. A ty mračítka co jsi si tam teď dal ten spoj neskrejou. Možná by na to byly lepší plný mračítka bez výkrojů. Musím se podívat do toho Zaveho threadu, kde byly vyfocený InPro, tam se mi zdálo, že je to spojený, ale zase se mi nelíbí ta bílá barva na nich.
Budu tady asi jedinej, co nechce AE. Ale xenony mam v pořadí!
Vše je jinak tohle je foceny z pohledu jako když se k autu sehneš ... takže jakoby vodorovně ... když se koukáš z pozice normálního dospělého člověka, tak i ty vykrojené mračítka právě tu mezerku překrývají takže já jsem momentálně se vzhledem mého předku nadmíru spokojen ... ještě čekám netrpělivě na ten spoiler a budu happy
ja teda nevim, ale prave ten celokruh se mi na tech In-pro nelibi. I origo AE na dnesnich BMW ma angely zamraceny. Ja po vcerejsim prezkoumani zjistil, ze tyhle homemade sou hezci. Zacinam nad tim uvazovat dost silne..