Cauvec... Tak dnes se mi to stalo podruhy... jedu a jak sem jednou prudceji zabrzdil, tak zacalo drhnout prave predni kolo... kdysi se mi to stalo jednou, nehledel sem na to, pak to uz nikdy nedelalo a dnes repete... byl i tvrdsi pedal... ted jak sem jel domu tak uz to zase nedelalo. Minule sem mel shozeny kolo tak to trochu to drhlo, poklepal sem trmen kladivkem a uz to vubec nedrhlo... cim to? nevraceji se trmeny? diky za rady...
Pokud nemáš sundané kolo tak se k tomu třmenu dostaneš velmi špatně.Myslel jsem to tak,že když něco dělám a mám sundané kolo tak to prostříknu A JE TO.
Pokud nemáš sundané kolo tak se k tomu třmenu dostaneš velmi špatně.Myslel jsem to tak,že když něco dělám a mám sundané kolo tak to prostříknu A JE TO.
taky v tom nevidim nejaky problem i kdyz jsem to nikdy nedelal...
To chce cely rozdelat,valecky vyslapnout ven,vyndat tesneci gumicku,vycistit vnitrek od necistot i drazku po gumicce,pistek vzit jemnym smirkem namocenym v brzdove kapaline.Pistek musi v trmenu chodit lehko. vse z5 slozit a odvzdusnit. Tot to nejlepsi co proto muzes udelat,s novyma gumickama jeste lepsi...
tak tak, až to rozebereš budeš si řikat,že už si to měl udělat dávno-bejvá tam pěknej humus,hlavně budeš mít pak klid,sundej ty brzdiče a udělej to v klídku doma,až budeš vracet novou prachovku,tak napřed na válec a opatrně zatočit válec do brzdiče-dej na tu gumičku tr.vazelíny aby si jí nenatrh sada stojí asi 450,- měj je po ruce,starý nepoužiješ
taxem prave rozhybal poradne predni trmeny a vycistil kotouce a obrousil orezle kraje , ten pravy mel shozenou tu prachovku a ten valecek byl uplne zaprasenej, taxem to poradne prostrikal WDckem nekolikrat, pak sem nasadil tu prachovku a rozhybal to, slo to tezko vracet, ale uz je to lepsi... pak sem udelal to same na leve strane tam to slo dobre, ted to chci udelat i vzadu, shodil sem trmeny, povolil kotouce ale nemuzu je shodit... mlatim do toho jak hluchej na vrata a nejdou... vpredu to seskocilo uplne samo, jak sem povolil ten sroub na kotouci... nedrzi se ten kotouc vtadu jeste nekde? dik
ty kdyz dam uplne dolu rucku tak sou uplne volne... ten kotouc se ani nehl, kdyz sme do nej mlatil velkym kladivem... bylo to jako kdyby tam byl prisroubovanej na jeste dalsim tom pojistnaku co sem vytocil, ale neni... sem se na to vykaslal a udelal fofrklacek... byl takovej vyglajdanej... ale ty kotouce musim tak i tak shodit... takze za dalsi rady budu vdecnej...