Mozna je to jen muj pocit,ale zda se mi,ze mi pri zataceni doleva jde ze stredniho ofuku na okamzik,asi tak 2s,teplejsi vzduch. Dela to nekomu taky? Pry je to nornalni,ale na jinym aute jsem se s tim nesetkal
tak to mi nedela, nebo sem si toho teda jeste nevsim, ale resilo se tu uz ze na nekoho v zatacce dych studeny vzduch (smrt) ale t bylo tim ze se michal teply a studeny vzduch v zatackach v aute...
to mas hned, my to rozdelavali na 525ce tam totiz uplne stereli ty gumicky co tesni tu vodu a porat to topilo, taxme shodily ty svine co ucpavaji ty diry a ve vodoinstalo sme koupily takovy gumovy pulkulicky a na to nabastlili a jelo to jak vino
Doktor1 píše:Mozna je to jen muj pocit,ale zda se mi,ze mi pri zataceni doleva jde ze stredniho ofuku na okamzik,asi tak 2s,teplejsi vzduch. Dela to nekomu taky? Pry je to nornalni,ale na jinym aute jsem se s tim nesetkal
zdravím doktore.
moje rada: tak jezdi jenom rovně a máš po problému.
Doktor1 píše:Mozna je to jen muj pocit,ale zda se mi,ze mi pri zataceni doleva jde ze stredniho ofuku na okamzik,asi tak 2s,teplejsi vzduch. Dela to nekomu taky? Pry je to nornalni,ale na jinym aute jsem se s tim nesetkal
zdravím doktore.
moje rada: tak jezdi jenom rovně a máš po problému.
A ty kdyz ti padaji paty dvere na hlavu,tak je neotvirej a mas taky po problemu
estli nemas nejake sracky v rozvodech vzduchu a v zatackach se ti neucpava nebo naopak zkontroluj to i na druhy strane estli to tam bude taky delat tak bych tipoval neco v elektrice
Čau chlapáci,mám taky problém s tím že mě levá strana pořád topí,začalo to před tejdnem,zprvu to bylo slabý ale ted to snad i peče nebo co já nevím.PŘEMEJŠLEL JSEM NAD TÍM VENTILEM ŽE HO ZKUSÍM ROZDĚLAT ALE JEŠTĚ JSEM TO NIKDY NEPOTŘEBOVAL DĚLAT,TAKŽE KDYBY JSTE NĚKDO PORADIL ABYCH TOHO NEZKURVIL VÍC NEŽ OPRAVIL.ještě jsem zkoušel očistit ten konektor k těm ventilům ale je to asi k hovnu jinak ta pravá strana funguje přesně jak má.Už mě to pěkně sere,z jedný strany horkovzdušná trouba z druhý mrazák a do toho ještě musím mýchat studenej luft z venku prostředkem jinak bych snad cestou chcípl,už ted se mi rozlepojou boty.dík za radu