Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Topeni

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Doktor1
Klubové ID: 78
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Doktor1 »

Mozna je to jen muj pocit,ale zda se mi,ze mi pri zataceni doleva jde ze stredniho ofuku na okamzik,asi tak 2s,teplejsi vzduch. Dela to nekomu taky? Pry je to nornalni,ale na jinym aute jsem se s tim nesetkal 8O
Zave
Klubové ID: 90
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Zave »

tak to mi nedela, nebo sem si toho teda jeste nevsim, ale resilo se tu uz ze na nekoho v zatacce dych studeny vzduch (smrt) :lol: ale t bylo tim ze se michal teply a studeny vzduch v zatackach v aute...
Kubajs

#3 Příspěvek od Kubajs »

máš tam dost vody? a co el.čerpadlo vody? nevim jestli ho má 5ka
Doktor1
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Doktor1 »

Vody urcite dost a cerpadlo nevim,zatim jsem to moc nestudoval :oops:
Kubajs

#5 Příspěvek od Kubajs »

je hned před řidičem v motoru pod dvouma válečkama(ventily topení),vedou k němu hadice
Doktor1
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Doktor1 »

To ja vim kde je zas tak spatne na tom nejsem :lol:
Zitra se na nej podivam...
Doktor1
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Doktor1 »

Tak cerpadylko se po par minutach chodu na volnobeh seplo a bezi,takze nevim... Jeste by to mohl delat ventil topeni,ale to se mi ted kuchat nechce...
Zave
Klubové ID: 90
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Zave »

to mas hned, my to rozdelavali na 525ce tam totiz uplne stereli ty gumicky co tesni tu vodu a porat to topilo, taxme shodily ty svine co ucpavaji ty diry a ve vodoinstalo sme koupily takovy gumovy pulkulicky a na to nabastlili a jelo to jak vino :D
tds

#9 Příspěvek od tds »

Doktor1 píše:Mozna je to jen muj pocit,ale zda se mi,ze mi pri zataceni doleva jde ze stredniho ofuku na okamzik,asi tak 2s,teplejsi vzduch. Dela to nekomu taky? Pry je to nornalni,ale na jinym aute jsem se s tim nesetkal 8O
zdravím doktore.
moje rada: tak jezdi jenom rovně a máš po problému. :lol: :lol:
Doktor1
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Doktor1 »

tds píše:
Doktor1 píše:Mozna je to jen muj pocit,ale zda se mi,ze mi pri zataceni doleva jde ze stredniho ofuku na okamzik,asi tak 2s,teplejsi vzduch. Dela to nekomu taky? Pry je to nornalni,ale na jinym aute jsem se s tim nesetkal 8O
zdravím doktore.
moje rada: tak jezdi jenom rovně a máš po problému. :lol: :lol:
A ty kdyz ti padaji paty dvere na hlavu,tak je neotvirej a mas taky po problemu :lol: :lol:
Borec
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Borec »

estli nemas nejake sracky v rozvodech vzduchu a v zatackach se ti neucpava nebo naopak zkontroluj to i na druhy strane estli to tam bude taky delat tak bych tipoval neco v elektrice
Anonymous

#12 Příspěvek od Anonymous »

Čau chlapáci,mám taky problém s tím že mě levá strana pořád topí,začalo to před tejdnem,zprvu to bylo slabý ale ted to snad i peče nebo co já nevím.PŘEMEJŠLEL JSEM NAD TÍM VENTILEM ŽE HO ZKUSÍM ROZDĚLAT ALE JEŠTĚ JSEM TO NIKDY NEPOTŘEBOVAL DĚLAT,TAKŽE KDYBY JSTE NĚKDO PORADIL ABYCH TOHO NEZKURVIL VÍC NEŽ OPRAVIL.ještě jsem zkoušel očistit ten konektor k těm ventilům ale je to asi k hovnu jinak ta pravá strana funguje přesně jak má.Už mě to pěkně sere,z jedný strany horkovzdušná trouba z druhý mrazák a do toho ještě musím mýchat studenej luft z venku prostředkem jinak bych snad cestou chcípl,už ted se mi rozlepojou boty.dík za radu :roll:
Odpovědět