Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
tlumice, pera
-
- Klubové ID: 90
- Kontaktovat uživatele:
Tak uz mi pomalu ale jiste odchazeji predni tlumice a proto bych se rad optal na vas nazor pomer/vykon/cena na tlumice a pak bych se jeste chtel zeptat jak je to s tim kdyz bych chtel davat snizene pera na predek, protoze ten predek je strasne vysoko a myslim to tak, jestli je dobre davat snizene pera na klasicky tlumice... chci tam tak -40mm
-
-
- Kontaktovat uživatele:
do prdele...
jo pokud sezenu tak dam vedet...
ale ted asi koupim ty AL-KA a necham tam ty origo pera a pak cesem sezenu ty pera...
jo a jeste sem se chcel optat, predni leve kolo mi celkem dost mlati, vcera se na to dival mechos a zkousel pajsrem ty ramena a rikal ze sou uplne 100% pevne, ze to vidi spis na ty tlumice... ten levej je o neco mekci nez ten pravej, uz pomalu zacina byt mastnej, tak myslite ze to muze byt tim? ty narazy sou na hrbolech a kdyz na hrbolech zacnu brzdit, tak to je hruza...
to zacne uplne desne mlatit, tak kdyby to bylo tim tak to by bylo dobry... 

jo pokud sezenu tak dam vedet...

jo a jeste sem se chcel optat, predni leve kolo mi celkem dost mlati, vcera se na to dival mechos a zkousel pajsrem ty ramena a rikal ze sou uplne 100% pevne, ze to vidi spis na ty tlumice... ten levej je o neco mekci nez ten pravej, uz pomalu zacina byt mastnej, tak myslite ze to muze byt tim? ty narazy sou na hrbolech a kdyz na hrbolech zacnu brzdit, tak to je hruza...

Myslim, že by to mohlo být těma tlumičema,ale zrovna tak aby to nebyl nějaký čepík nebo rameno ... měl jsem v prd..i rameno a jeden Lojza v servisu mi řekl, že neví proč to tak mlátí, ale že ramena a čepy jsou od pohledu v pohodě ... pak jsem se na to vrhnul s mym mechanikem a vyměnili jsme čep na zadním rameni a hle najednou bez divných zvuků
-
- Kontaktovat uživatele:
no kdyz to zacnes pacit pajsrem, taxe to mena hybat a to se vazne vubec nehybalo, bylo to tvrde jako blazen... takze myslim ze jsou ok, cen tak okem se to kontrolovat neda, chce to poradnou paku a zabrat... tak snad to bude tim tlumicem... predni tlumice se asi nedaji prehodit L za P a naopak ze? jako je to u zadnich... ze bych zkusil prehodit z jedne na druhou stranu esi je to opravdu tim...