Vim ze je to pikatchovina, ale nesvitej mi tlacitka na BC (mam jen klasickej casy, dat, mem, temp a ovladani bufiku). Ma cenu se v tom hrabat, nebo je to zraly na vymenu? dik..
Martinéz píše:Vim ze je to pikatchovina, ale nesvitej mi tlacitka na BC (mam jen klasickej casy, dat, mem, temp a ovladani bufiku). Ma cenu se v tom hrabat, nebo je to zraly na vymenu? dik..
proc menit pokud to funguje? Jsou tam spatne asi jen zarovicky....
Jakoze ze jestli BC je rozebratelna soucastka..ale vlastne asi jo, proc by ne..kurva, uz druha vec z pristrojovky, co musim kvuli zarovicce vyndat..k tomu ma lenost a hlavne nesikovnost
Martinéz píše:Jakoze ze jestli BC je rozebratelna soucastka..ale vlastne asi jo, proc by ne..kurva, uz druha vec z pristrojovky, co musim kvuli zarovicce vyndat..k tomu ma lenost a hlavne nesikovnost
to je pesice co ??? ... asi si budes muset sehnat nejakyho osobniho mechose
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Martinéz píše:Jakoze ze jestli BC je rozebratelna soucastka..ale vlastne asi jo, proc by ne..kurva, uz druha vec z pristrojovky, co musim kvuli zarovicce vyndat..k tomu ma lenost a hlavne nesikovnost
to je pesice co ??? ... asi si budes muset sehnat nejakyho osobniho mechose
no ja si vzdycky reknu, ze vymenim tu jednu zarovicku v topeni, otevru Koppa, vidim, ze se tema dratama musi vyndat radio a zas to zavru..
vytahni jen tu kostku (ten BC) kdyz vytahnes radio tak tam mas nahore takovou packu, tu kdyz pritahnes k sobe, tak ti BC vyskoci... a zezadu mas male zarovicky jako na palubce na tech znackach, tak si zajed treba do skodovky a tam si kup novy (cca 20kc/ks) ja to tak udelal a svitim.. (BC)
ty zarovky sou ty malinky v tom plastovym pouzdre na bajonet, tusim nejaky 2w