Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
stěrače - vyndaní motorku
-
- Klubové ID: 58
- Kontaktovat uživatele:
Neni to tak hrozny, odelas gumu ktera vede za motorem (z pohledu zepredu) potom oddelas takoveto umelohmotnou krabicku na drzeni dratu a hadic v temze miste a pote oddelas krizovy sroubky na deklu.
jak dekl oddelas, tak uz vidis motorek.
Do tehle chvile je to bez problemu, ja jsem nejak neprisel jak to vyndat(motorek jsem uvolnil, ale zdal se mi s temi vrtulemi vetsi nez dira kterou se ma vyndavat....), ale prej by to nemel byt problem.Pro jistotu pokud by to neslo bych zajel na vrakac se zeptat at se neco neznici.
Do tehle chvile je to bez problemu, ja jsem nejak neprisel jak to vyndat(motorek jsem uvolnil, ale zdal se mi s temi vrtulemi vetsi nez dira kterou se ma vyndavat....), ale prej by to nemel byt problem.Pro jistotu pokud by to neslo bych zajel na vrakac se zeptat at se neco neznici.
-
- Klubové ID: 90
- Kontaktovat uživatele:
Nemluvis ted o motoru na ventilator?psena píše:Neni to tak hrozny, odelas gumu ktera vede za motorem (z pohledu zepredu) potom oddelas takoveto umelohmotnou krabicku na drzeni dratu a hadic v temze miste a pote oddelas krizovy sroubky na deklu.
-
- Klubové ID: 58
- Kontaktovat uživatele:
Jo dostat se k tomu je na deset minut, ale jak jsi dostal ven ten motorek?
ja jsem to vytahnout nutne nepotreboval, jen promazat, tak jsem nad tim zase tak nepremyslel, ale pocit jsem z toho mel, ze motorek neprovlecu kolem te kabelaze.Ale asi jsem se malo snazil.
Jinak mam pocit, ze motorek ke steracum je prace pekne na hov...myslim ze me to rikal v Komarove.
ja jsem to vytahnout nutne nepotreboval, jen promazat, tak jsem nad tim zase tak nepremyslel, ale pocit jsem z toho mel, ze motorek neprovlecu kolem te kabelaze.Ale asi jsem se malo snazil.
Jinak mam pocit, ze motorek ke steracum je prace pekne na hov...myslim ze me to rikal v Komarove.
-
- Klubové ID: 90
- Kontaktovat uživatele:
No ja sem odklopil tu kabelaz a pak tu desku no a pak sme oddelal ten kryt toho motorku, pak tu sponu na tom motorku , odpojil sem ho a pak sem ho runyma otockama a pohybama dostal ven a zadna prace to nebyla... No a paxem koupil uhliky za 18korun do vysavace znacky ETA Hlinsko
a vymenil a motorek facha jako nevej...