Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Stěrače
-
- Kontaktovat uživatele:
Mam docela zajímavej problém. Zdá se mi, že mam nějaký divný cykly stěračů. Na první stupeň jde stěrač pomalu s delší prodlevou, na druhý stupeň pomalu s kratší prodlevou a na třetí stupeň už mi jedou hrozně rychle a pořád. Nemělo by tam bejt něco mezi? Aby to jelo rychlostí jako u dvou prvních stupňů ale pořád? Docela mě to štve.
zdar nevím jak ty ale já mám 1stupeň cyklovač a můžu si zvolit délku cyklu sám tak že zapnu na 1 stupeň potom vypnu a tím jak to je dlouho vyplý tak nastavuji dobu cyklu.potom vrátím zpět do pol. 1 a je to.ale cyklus se mění v závislosti na rychlosti čím rychleji tak rychleji.pokud zastavím tak je cyklus pomalej. na 2 stupeň to stírá neustále ale jakmile zastavím tak je tam cyklus rozjedu se a zase stírá. na 3 stupeň to stírá rychle i když zastavím..
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to máš dobrý. Už jsem ten cyklovač taky zkoušel, ale nezadařilo se. Ještě to zkusim, jestli to jde měnit. Ale každopádně ten druhej stupeň mi jede pořád stejně. Jenom mě tak napadlo, že mi teď nešel nějakou dobu tacháč. Možná to bylo tim! Musim to zkusit.tds píše:zdar nevím jak ty ale já mám 1stupeň cyklovač a můžu si zvolit délku cyklu sám tak že zapnu na 1 stupeň potom vypnu a tím jak to je dlouho vyplý tak nastavuji dobu cyklu.potom vrátím zpět do pol. 1 a je to.ale cyklus se mění v závislosti na rychlosti čím rychleji tak rychleji.pokud zastavím tak je cyklus pomalej. na 2 stupeň to stírá neustále ale jakmile zastavím tak je tam cyklus rozjedu se a zase stírá. na 3 stupeň to stírá rychle i když zastavím..
Tak jestli ti nejede tacháč, tak pro cyklovač v podstatě stojíš a proto ti na druhý stupeň taky cykluje a nestírá pomaluali-c píše:Tak to máš dobrý. Už jsem ten cyklovač taky zkoušel, ale nezadařilo se. Ještě to zkusim, jestli to jde měnit. Ale každopádně ten druhej stupeň mi jede pořád stejně. Jenom mě tak napadlo, že mi teď nešel nějakou dobu tacháč. Možná to bylo tim! Musim to zkusit.tds píše:zdar nevím jak ty ale já mám 1stupeň cyklovač a můžu si zvolit délku cyklu sám tak že zapnu na 1 stupeň potom vypnu a tím jak to je dlouho vyplý tak nastavuji dobu cyklu.potom vrátím zpět do pol. 1 a je to.ale cyklus se mění v závislosti na rychlosti čím rychleji tak rychleji.pokud zastavím tak je cyklus pomalej. na 2 stupeň to stírá neustále ale jakmile zastavím tak je tam cyklus rozjedu se a zase stírá. na 3 stupeň to stírá rychle i když zastavím..

-
- Klubové ID: 64
- Kontaktovat uživatele:
No tak to já mám naprosto stejnej system.... jen si nejsem jistej s tim casovacem cyklu na prvni rychlost..... to budu muset jeste vyzkouset, ale myslím si, ze tahle vymozenost mi chybí.... ale hodila by se mi.... kdyz mi bude chybet to casovani na prvni rychlost, jak to tam origo dotlacit???tds píše:zdar nevím jak ty ale já mám 1stupeň cyklovač a můžu si zvolit délku cyklu sám tak že zapnu na 1 stupeň potom vypnu a tím jak to je dlouho vyplý tak nastavuji dobu cyklu.potom vrátím zpět do pol. 1 a je to.ale cyklus se mění v závislosti na rychlosti čím rychleji tak rychleji.pokud zastavím tak je cyklus pomalej. na 2 stupeň to stírá neustále ale jakmile zastavím tak je tam cyklus rozjedu se a zase stírá. na 3 stupeň to stírá rychle i když zastavím..
-
- Klubové ID: 151
- Kontaktovat uživatele:
Už je to výše popsané:mkalous píše:cyklovac u stupne dva??? ja myslel, ze je jen u stupne jedna. stupen dva je neustale stirani a stupen tri by mel byt rychlo stirani...ne?...... a navic, musim zjistit, jestli cyklovac vubec mam
1.stupeň - pomalé neustálé stírání
2.stupeň - rychlé stírání za jízdy, při zastavení se přehodí na 1.stupeň
3.stupeň - stírá to jak blesk

-
- Klubové ID: 64
- Kontaktovat uživatele:
jo,jo, presne tak...
1.stupen- pomale stirani s prestavkama, pri zastaveni jsou ty prestavky delsi..
2.stupen- klasicke neustale stiranii bez prestavek, pri zastaveni stupen cislo jedna..
3.stupen-rychle stirani, pri zastaveni stupen cislo 2.
a ted, cyklovac by mel byt jen na prvnim stupni (za jizdy), kde mohu menit velikost tech prestavek mezi stiranim, ne???
2.stupen- klasicke neustale stiranii bez prestavek, pri zastaveni stupen cislo jedna..
a ted, cyklovac by mel byt jen na prvnim stupni (za jizdy), kde mohu menit velikost tech prestavek mezi stiranim, ne???
-
- Klubové ID: 151
- Kontaktovat uživatele:
No mě to u 1. a 3. stupně nemění tempo. Cyklovač mě to mění jenom u 2. stupně.mkalous píše:jo,jo, presne tak...
-
- Klubové ID: 178
- Kontaktovat uživatele:
Dolů mi to jednou stírne.
1. stupeň nahoru mi to stírá s přestávkou 3 vteřiny. Když ho zapnu, koukám, kdy to zase potřebuje stírnout a zjistím, že až za 7 vteřin, tak páčku přesunu znovu do této polohy za těch 7 vteřin a už ji tam nechám. Stěrače si to pak pamatují a až do opuštění této polohy setřou přední sklo každých 7 vteřin. Při rychlosti menší než 5 km/h interval setření zdvojnásobí.
2. stupeň stírá neustále, ale klidně, při rychlosti menší než 5 km/h přepne na 1. stupeň s třísekundovými intervaly
3. stupeň stírá neustále, ale jako šílenec, řekl byc, že je to horší než lepší. Při rychlosti menší než 5 km/h přepne na 2. stupeň.
1. stupeň nahoru mi to stírá s přestávkou 3 vteřiny. Když ho zapnu, koukám, kdy to zase potřebuje stírnout a zjistím, že až za 7 vteřin, tak páčku přesunu znovu do této polohy za těch 7 vteřin a už ji tam nechám. Stěrače si to pak pamatují a až do opuštění této polohy setřou přední sklo každých 7 vteřin. Při rychlosti menší než 5 km/h interval setření zdvojnásobí.
2. stupeň stírá neustále, ale klidně, při rychlosti menší než 5 km/h přepne na 1. stupeň s třísekundovými intervaly
3. stupeň stírá neustále, ale jako šílenec, řekl byc, že je to horší než lepší. Při rychlosti menší než 5 km/h přepne na 2. stupeň.