Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Servo
-
-
- Klubové ID: 570
- Kontaktovat uživatele:
No na M50 je jeden na vsechnoZave_M50 píše:Ted me napada, co chteji za ten vroubkovanej klinak? Zacina mi piskat...Pivson píše:Pokud máš klínák tak se podívej na jeho napnutí![]()
![]()
Je to hruza... Vzdycky to tak nad 2,5 tis zacne piskat...
Tak jezdim s lehkou nohou...
V elitu cca 700 Kč
M20 to má samostatně, může mít až tři podle toho zda máš klimu (snad to píšu správně.
-
- Klubové ID: 90
- Kontaktovat uživatele:
No 150korun to stat nebude, to stojijou tak ty obycejne, toto je ten plochej drazkovanej... Jo a ja myslim ze pokud rupne, tak se zase tak moc nedeje. ne? Akorat prestane fachat servo, dobijet altik a bude mimo provoz vodni pumpa a bude se hrat motor, ale to asi poznam podle meraku...
Nebo se mejlim?

-
- Klubové ID: 570
- Kontaktovat uživatele:
jasně že to poznáš, koukni zda něj zda ho nemáš popraskanej. Hlavně z vnitřní strany.Zave_M50 píše:No 150korun to stat nebude, to stojijou tak ty obycejne, toto je ten plochej drazkovanej... Jo a ja myslim ze pokud rupne, tak se zase tak moc nedeje. ne? Akorat prestane fachat servo, dobijet altik a bude mimo provoz vodni pumpa a bude se hrat motor, ale to asi poznam podle meraku...Nebo se mejlim?
Když rupne není to zádná tragedie.
Nandaní je u M50 taky v pohodě, má automatický napínání a při nandání jen vyhneš kladku.
Jedinej opruz je že musí ven vrtule chlazení
-
- Klubové ID: 58
- Kontaktovat uživatele:
Jo to je v pohode??
Az ti to rupne v zatacce tak to nevyberes(auto kdyz vypne servo je o hodne hur ovladatelne nez auto v serii bez serva), je to necekane a volant se ti srovna do stredu.Nechtel bych jet v te zatacce v te chvili proti tobe...Nechapu, ty kteri o nejake zavade vedi, a nechavaji to na posledni chvili.Nekde muzes zustat stat v mrazu na dalnici, zrovna kdyz budes nekam hooodne pospichat.
Ale jinak se nic nestane je to pohoda..... Menil jsem ho v Moravanech a stal tak kolem litru, ale uz moc nevim.
Az ti to rupne v zatacce tak to nevyberes(auto kdyz vypne servo je o hodne hur ovladatelne nez auto v serii bez serva), je to necekane a volant se ti srovna do stredu.Nechtel bych jet v te zatacce v te chvili proti tobe...Nechapu, ty kteri o nejake zavade vedi, a nechavaji to na posledni chvili.Nekde muzes zustat stat v mrazu na dalnici, zrovna kdyz budes nekam hooodne pospichat.
Ale jinak se nic nestane je to pohoda..... Menil jsem ho v Moravanech a stal tak kolem litru, ale uz moc nevim.
-
- Klubové ID: 5
- Kontaktovat uživatele:
jo to se mi stalo... posrala se kladka, preskocila, spadl klinak... zrovna na kruhaci... sok jako prase, byl jsem rad ze jsem to vybral (spadlo to zrovna u odbocky a srovnalo se to do ni ze sem nemusel moc manevrovat... pak se to uridit jaks taks da, ale v te rychlosti nevis co se dejepsena píše:Az ti to rupne v zatacce tak to nevyberes(auto kdyz vypne servo je o hodne hur ovladatelne nez auto v serii bez serva), je to necekane a volant se ti srovna do stredu.

-
- Klubové ID: 151
- Kontaktovat uživatele:
To se mi stalo taky, ale naštěstí v mírné zatáčce. Byl to kopanec jako krávaRuDoSh píše:jo to se mi stalo... posrala se kladka, preskocila, spadl klinak... zrovna na kruhaci... sok jako prase, byl jsem rad ze jsem to vybral (spadlo to zrovna u odbocky a srovnalo se to do ni ze sem nemusel moc manevrovat... pak se to uridit jaks taks da, ale v te rychlosti nevis co se dejepsena píše:Az ti to rupne v zatacce tak to nevyberes(auto kdyz vypne servo je o hodne hur ovladatelne nez auto v serii bez serva), je to necekane a volant se ti srovna do stredu.)

To ZAVE: Vyměň to hned, kua!
-
- Kontaktovat uživatele:
Poraďte prosím.
TDS E34
Při nastartovaném autí během otáčení volantu mi servočerpadlo doslova zastaví klínový řemen bez hluku.
Svítí kontrolka altíku a netočí ani vodní pumpa.
Je oběh serva jenom někde ucpaný, nebo mi umřelo servo čerpadlo?
Nebo je to něčím jiným?
Taky vyřešeno, povolené olejové čerpadlo nebo jak se tomu nadává
TDS E34
Při nastartovaném autí během otáčení volantu mi servočerpadlo doslova zastaví klínový řemen bez hluku.
Svítí kontrolka altíku a netočí ani vodní pumpa.
Je oběh serva jenom někde ucpaný, nebo mi umřelo servo čerpadlo?
Nebo je to něčím jiným?

Taky vyřešeno, povolené olejové čerpadlo nebo jak se tomu nadává