A další problémek..Kouzelný palivoměr. KDyž jsam auto kupoval, nejaka ropa v nem byla. pak zacalo svitit hladove oko, nadankoval jsem a jezdil. jenze, zhruba tak v polovine mezi rezervou a prvni dvacetilitrovou hranici na palivomeru se mi to kouslo, nebo co, rucicka padla na rezervu a zacalo svitit hladove oko.... v domeni, ze se to kouslo (stal jsem bokem v kopci) tak jsem si toho nevsimal. Kdyz se to nerovnalo ani po vypnuti a ujeti nekolika km, radeji jsme natankoval. vzal jsem deset litru, abych vyzkousel co to udela s palivomerem a tem mi ukazal neco kolem 17 litru.... tak jsme si rikal, ze podmeruje zruba o deset litru. jenze vcera mi opet svitilo hladove oko, jiz dlouhodobeji, tak jsem si rikal, ze se na to podivam. rozdelal jsme to, vlezl jsme do nadrze a co nevydim... Nadrz naprosti vysušená. na dne se valelo asi tak tři milimetry nafty a nic vic.. a to jsem si myslel, ze tam je tak deset litru.... Asi tezko...
takze ted musim natankovat trochu vic, nejakej pocet presnejch litru a kouknout, kolik mi ukaze palivomer.
muze se stat, ze pri rezerve ukazuje normalne, ale ze kdyz je paliva dostatek, ze nadměřuje o nějakejch osm až deset litru???
A jak to odstranit??
Diky za rady.....