Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

roleta zad.okna

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
divinol
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od divinol »

Ahoj,tuší někdo jak funguje el.roleta z.okna u E-34?.....mám jí vytaženou a po zmáčknutí tl.jen vrčí motorek,něco tam chrastí a nic se neděje,za nějakou domu přestane.je tam konc.spínač jako u boč.oken?Pravděpodobně se bude muset rozdělat celé zadní plato,motor je funkční ale nějaký převod asi ne.....
Fugo

#2 Příspěvek od Fugo »

máš tam bezzubý ozubený kolečko, vyndej zadní plato a rozeber motor (převodovku) a uvidíš který kolečko nemá zuby, ale tak jak to popisuješ to vypadá na to velký pertinaxový, u mě to tak bylo, nahradní se nedodává jedině ho nechat někde vyrobit ale nikomu se do toho nechtělo a to jsem byl u 3 lidí, je to prej moc malý, opravil jsem to tak že jsem tu díru na šnek a ty na 3 šrouby co držet ten motor na převodovce udělal oválný a ten motor dal blíže k tomu kolu a od tý doby to chodí (ale to kolo jsem neměl uplně bez zubů ještě tam něco bylo).
Mad Max
Klubové ID: 137
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Mad Max »

To Divinol: mám také el.roletu zadního okna. Když je takovéto chladnější počasí, tak se mi nechce vysouvat. Musím ji ručně pomoct. U mě to také tak hrčí po vysunutí a pak to přestane. V létě, když je teplo, tak mi roleta bez problému funguje.
Po levé a pravé straně jsou dvě ramena, která se sklápějí a roletku táhne dovnitř nějaká pružina.
divinol
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od divinol »

díky za typ,budu rozebírat....mě nefunguje vůbec,je vysunutá a nejde stahnout a motor běží asi jak říkal fugo,ozub.kol.ještě jednou dík.....všem....
Odpovědět