To se nás tady ptáš, jestli je tvoje kára k mání ?????? To my ale nevímeGordon píše:Cus chlapi, tahle moje kara je k mani? Je to rok 93/11, v plny palbe, svetla kuze, serviska, manual, je v super stavu. V pripade zajmu se kdyztak ozvete na tel 777 568 095. Jinak co na tohle auticko rikate?
No jo, v popisu pise "manual" pritom na ctvrtem obrazku je videt ze je to automat, staci obrazek primerene upravit:Lion píše:Auto je to moc pěkný, pár maličkostí a je fajn...JJ škoda že né manualbpytlik píše:kurvas byt to v manualu...
Francis to sem si napřed myslel taky, že tím "manualem" v popise myslí převodovku, ale pak sem si řekl, že myslí asi příručku...Páč jak jsi zvědčil ten čtvrtej obrázek tak tam je pěkně vidět automat...Francis píše:No jo, v popisu pise "manual" pritom na ctvrtem obrazku je videt ze je to automat, staci obrazek primerene upravit:Lion píše:Auto je to moc pěkný, pár maličkostí a je fajn...JJ škoda že né manualbpytlik píše:kurvas byt to v manualu...
Nerikam, ze nema z dalky smrnc, jen ze ty prahy jsou bastl.Gordon píše:bpytlik: je to cely v jedny barve i predek, tak to prosim nehan
psena: kamo, bastleny plasty, no kdyz sem chtel koupit petku, par majitelu s e34 jsem objel, ale tahle ta byla suverene nejpeknejsi.
Na to se par buchet sbalit da![]()
na sekundu dusi - ono to bohuzel neni manual, ale automat. Muj dobrej kamarad mel 740i a zadny podstatny rozdil tam neni
To mi chceš říct,že ten kdo to tady nabízí nepozná motor před smrtí? to by musel být někdo velké hovado aby zničil tento motor a ještě k tomu v automatu.... a za kolik bys chtěl takovou káru v plný palbě? 50k?psena píše:Jo naprava se da poresit dnes uz kolem 10 K, ale ten motor....to je to co srazi cenu nekam hodne hluboko.
Sam vis ze za 109 je to neprodejny, co z se ani nedivim, nikomu se nechce delat genaralka motoru V8....