Cao nenašel by někdo doma odloženou analog přístrojovku do e34, mám v řiti tacháč a už dva měsíce nemůžu sehnat. KAždej mě nabízí tu digitální ale mám takovej pocit že by to nefachalo. pokud by se nekdo nasel tak mi dej vedet na maila.Dik
Zave_M50 píše:No pockej... Myslis ze je tam lanko na rychlomeru? To se delalo?
to se podle me urcite nedelalo,nicmene analogova bude,ze to nema digi cisla,ale klasicky kolecka,nicmene je to rizeny impulsama od cidla,ne nahonem...
No proto... Ja uz myslel ze se delalo lano od kol az do kabiny... No a koleckove pocitadlo to se delalo? Ja myslim ze se delala verze pro BC- co ma dole ten velkej display a pak verze bez kompu a to melo vyrez v rychlomeru stejny jako je spotrebometr u otackomeru a v tom bylo digi pocitadlo kilometru. Ne? Tak to teda mam ja...
Zave_M50 píše:No pockej... Myslis ze je tam lanko na rychlomeru? To se delalo?
to se podle me urcite nedelalo,nicmene analogova bude,ze to nema digi cisla,ale klasicky kolecka,nicmene je to rizeny impulsama od cidla,ne nahonem...
No proto... Ja uz myslel ze se delalo lano od kol az do kabiny... No a koleckove pocitadlo to se delalo? Ja myslim ze se delala verze pro BC- co ma dole ten velkej display a pak verze bez kompu a to melo vyrez v rychlomeru stejny jako je spotrebometr u otackomeru a v tom bylo digi pocitadlo kilometru. Ne? Tak to teda mam ja...
S kolečkama se dělalo do E34 taky, ale do teď jsem si myslel, že je ta analogová palubka stejná jako u E30. Podle mě má i rozměry stejný, ale to je už jedno, když už to má "BOY" vyřešený.
To stejny neni, protoze e30 to ma tusim ty budiky o neco malo vetsi v prumeru a hlanve e30 ma budiky nasvetlene zvrchu, kdezto e34 to ma nasvetleny zavnitr...
Já měl na digi 220tis. než mi zhasla display. Teď odhadem tak 250tis, poctivých a neutáčených.(Auto stálo v Belgii ve stodole.) Zajímalo by mě, až vyměnim kondenzátory, kolik budu mít na tacháči? Jestli nezačnu zase od nuly!
Anonymous píše:Já měl na digi 220tis. než mi zhasla display. Teď odhadem tak 250tis, poctivých a neutáčených.(Auto stálo v Belgii ve stodole.) Zajímalo by mě, až vyměnim kondenzátory, kolik budu mít na tacháči? Jestli nezačnu zase od nuly!