Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

kličky na okýnka

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
martyn_1

#1 Příspěvek od martyn_1 »

Zdravim všechny, měl bych prosbičku, nevíte někdo, kde se daj sehnat kličky na okýnka? Já už si totiž asi dvě urval - to je asi jediný, co BMW neumí udělat a ani se nedivim, jenže ja to tak koupil a nezmuzu nic. Uz dvakrát mi zůstala v ruce, kdyz sem dopálil brčko a chtel sem si zavrit okno. :oops: Nemáte je někdo prosim třeba doma? At nemusim dávat vydělat nějakýmu zkurvenýmu autovrakáči, kde si vezmou zálohu a pak to stejně neprivezou. Klidně bych vzal i tři - pro jistotu. :lol: Předem děkuju soudruzi Baworáci za pomoc neelektrickému kolegovy.
Zave
Klubové ID: 90
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Zave »

Jeje... To raci dej deset kacek na vrakalu... Ja mam manualy vzadu a chybi mi tam jedna klicka, tak sem tu jednu odmontoval a lezi uprostred a kdyz nekdo potrebuje tak si ji nasadi na kterou chce stranu a je to... :lol: :lol: Jo jinak z e30 je klicka trochu jina-ma kratsi ten bazmek co se strka na ten tisicihran... Ale jinak tam jde, ale je moc zapadena a blbe se s ni operuje...
voko21
Klubové ID: 151
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od voko21 »

martyn píše:Zdravim všechny, měl bych prosbičku, nevíte někdo, kde se daj sehnat kličky na okýnka? Já už si totiž asi dvě urval - to je asi jediný, co BMW neumí udělat a ani se nedivim, jenže ja to tak koupil a nezmuzu nic. Uz dvakrát mi zůstala v ruce, kdyz sem dopálil brčko a chtel sem si zavrit okno. :oops: Nemáte je někdo prosim třeba doma? At nemusim dávat vydělat nějakýmu zkurvenýmu autovrakáči, kde si vezmou zálohu a pak to stejně neprivezou. Klidně bych vzal i tři - pro jistotu. :lol: Předem děkuju soudruzi Baworáci za pomoc neelektrickému kolegovy.
Předělávam to komplet na elektriku, tak mi zbudou 4ks, ale mam teď hrozně málo času, tak budou asi až na jaře. :cry: Jedině, že bych ti věnoval za zadních dveří, :idea: alespoň se donutím pokračovat v práci. Ještě si to rozmyslím a dam ti vědět.
Odpovědět