Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Rychlo problem.

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
mkalous
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od mkalous »

Po 24 hodinach stání na větru jsem nastartoval brouka a ejhle. Neudrzel otacky a spadnul a chcipnul. Tak jsem ho natocil po druhe, pustil jsem na volnobehodacky spadli pod petset a ted lovil a lovilvylezli na tisic, a zase pod petset a zase na tisic, takhle se jeste parkarat udelalo, tak jsme mu pustil trochu (asi 3000 otacek) zilou a trochu vic se to zklidnilo a pak to prestalo, jakmile se to zahrálo.... Kdyz je to zahráte, tak to nedela, jen dvakrat denne se stane, ze prijedu ke krizovatce, vyhodim kvalt a ono jak to leze na volnobeh tak to sleze k 500. stum otackam, samovolne se to zvedne a pak to drzi. A to je tak jednou dvakrat denne. Jinak ten problem se startovanim se dnes vyskytl poprve.
Tak se chci zeptat, co se mi odporoučelo do věčných loviš?, nebo co se tam chystá. A jestli se to dá nějak opravit (trochu) nebo jen a pouze (to se mi vůbec nechce :roll: ) vyměnit.
Poradíte někdo....
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od patras Čestný člen »

zanesenej ventil volnobehu ... carbon
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
mkalous
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od mkalous »

a ten najdu kde????a da se vubec procistit?
Pavel 528
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Pavel 528 »

mkalous píše:a ten najdu kde????a da se vubec procistit?

je to bazmek u hadice sani vycistit jde,jdu do nej dve hadice cca prumer 25mm a konektor se trema dratama...
mkalous
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od mkalous »

jo, tak to asi vim, kterej to je.... to bych mohl odpoledne najit a vyzkouset..... Uvidime, jestli se to spraví.
A může to být i něčím jiným? Kdyžtak????
Děkuji za rady.

jedná se mi o to, že dnes si auto berenový majitel, a mě se zrovna den před předáním auta na něm něco pose.e :D Zákon schválnosti.
Pivson
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Pivson »

Prosím znázorněte to někdo přesně pro jistotu :-)
Přílohy
Kuba_07.jpg
Kuba_07.jpg (90.33 KiB) Zobrazeno 1776 x
copyright.jpg
copyright.jpg (72.71 KiB) Zobrazeno 1776 x
mayklmaykl

#7 Příspěvek od mayklmaykl »

bud je to todle nebo potenciometr skrtici klapky ne bo ten intake bordel manifold....pokud je to todle tak radej vycisti nejni to za litr...kdyz s tim zarachtas a bude v tom neco delat bordel tak to neni dobry..to bys to nemusel ani cistit...
Anonymous

#8 Příspěvek od Anonymous »

jejizi, akde ty dve veci najdu (2,5 M20) ? kdyz si stoupnu nad auto, tak kde asi? klidne i s tim volnobeznym ventilem ..... nejak se v to mzacinam ztracet....
mkalous
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od mkalous »

jejizi, akde ty dve veci najdu (2,5 M20) ? kdyz si stoupnu nad auto, tak kde asi? klidne i s tim volnobeznym ventilem ..... nejak se v to mzacinam ztracet....
Pavel 528
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Pavel 528 »

je to zhruba v tomto miste,ikdyz je to teda jinej motor
Přílohy
copyright_162.jpg
copyright_162.jpg (85.71 KiB) Zobrazeno 1736 x
mkalous
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od mkalous »

a tam najdu vsechyn ty veci (volnobeznej ventil, potenciometr škrtici klapky a intake manifold)???
mkalous
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od mkalous »

jinak děkuji... (abych nebyl za nevychovance) :D
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od patras Čestný člen »

proste na hadici co vede od vahy kj sani je jeste jedna cca 1,5cm v prumeru, ktera vede do toho ventilu (takovej valecek tak 4x12cm) a z neho zase do sani. odmontovat nalozit do benzinu prez noc a rozhejbat ..
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
mkalous
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od mkalous »

jasny, tak to vyzkousim.....
mayklmaykl

#15 Příspěvek od mayklmaykl »

:lol: :lol: :lol: nebo koupit fabii junior tam to jeste asi nemaj :lol: :lol: :lol:
tds

#16 Příspěvek od tds »

mkalous píše:jejizi, akde ty dve veci najdu (2,5 M20) ? kdyz si stoupnu nad auto, tak kde asi? klidne i s tim volnobeznym ventilem ..... nejak se v to mzacinam ztracet....

sorry ale jak to tak čtu tak být tebou tak se do toho nepouštím protože ty vůbec nevíš o co GO.tak aby to nedopadlo ještě hůř.
nechci tě urazit ale chtěl jsi radu ne?
mkalous
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od mkalous »

lepsi rada nějaká, než žádná.
A jinak pro informaci, tušení kde tyhle blbosti jsou jsem měl, jen jsem se chtěl ujistit, jelikož bych něco nechtěl rozdělávat zbytečně. Je lepší se třikrát zeptat, než neco pos.at......
tds

#18 Příspěvek od tds »

mkalous píše:lepsi rada nějaká, než žádná.
A jinak pro informaci, tušení kde tyhle blbosti jsou jsem měl, jen jsem se chtěl ujistit, jelikož bych něco nechtěl rozdělávat zbytečně. Je lepší se třikrát zeptat, než neco pos.at......

tak to potom promin, ale jestli ani nevíš jak tyhle věci fungují tak jak to chceš spravovat?? :lol:
nejde o to jenom ten ´´váleček´´ naložit do benzínu a odkarbonovat ale když už tak proměřit odpory ne těch 3 vstupech co do něj vedou a? si vážně můžeš řict, jo je to v pořádku... já osobně si taky myslím že to tím bude a nejlepší na očištění co ti já doporučím, tak si kup odmaštovač na brzdy atd.. a tím to pořádně prošplíchej. myslím že to pak pojede jak má.
mkalous
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od mkalous »

no vidiš, přesně takovehle rady jsem hledal. velmi rad si pomuzu sam, ve svem prvnim aute jsme se vrtal furt (nechutně mě to baví, ale jne na svém) a nic jsem nezničil (nic se zničit nedalo). Ale tohodle mazla bych nechtěl poškodit, tak proto se raději ptám. A když je tu tak dobré forum a takových nadšencu, tak se raději zeptam a necham si poradit, než abych neco zkonil....
A ze kdyz nevim, jak tyhle veci funguji, jak to chci opravit? Jak to bylo pred tim, nez clovek zacne sexualne žít. Taky neví, na co "věci tam dole" jsou, ale postupem času na to přijde (jak kdo :D ) případně se zeptá, přečte si pár odborných časopisů (Bravo, Girls,...) a splodí většinou i dítě. Tohle je jedno a to samé. Nevím, co to je a na co to je, proto se zeptám a pak už si to pamatovat budu a když to spravím a bude to fungovat, je to ještě lepší... Žádnej učenej z nebe nespadl (teda já určitě ne, mě mamince předhodila vrána :D :D ), ale vzdělávat se snad mohu....
tds

#20 Příspěvek od tds »

mkalous píše:no vidiš, přesně takovehle rady jsem hledal. velmi rad si pomuzu sam, ve svem prvnim aute jsme se vrtal furt (nechutně mě to baví, ale jne na svém) a nic jsem nezničil (nic se zničit nedalo). Ale tohodle mazla bych nechtěl poškodit, tak proto se raději ptám. A když je tu tak dobré forum a takových nadšencu, tak se raději zeptam a necham si poradit, než abych neco zkonil....
A ze kdyz nevim, jak tyhle veci funguji, jak to chci opravit? Jak to bylo pred tim, nez clovek zacne sexualne žít. Taky neví, na co "věci tam dole" jsou, ale postupem času na to přijde (jak kdo :D ) případně se zeptá, přečte si pár odborných časopisů (Bravo, Girls,...) a splodí většinou i dítě. Tohle je jedno a to samé. Nevím, co to je a na co to je, proto se zeptám a pak už si to pamatovat budu a když to spravím a bude to fungovat, je to ještě lepší... Žádnej učenej z nebe nespadl (teda já určitě ne, mě mamince předhodila vrána :D :D ), ale vzdělávat se snad mohu....

to je fakt nakonac máš pravdu.. :wink:
napsal bych ti ty odpory ale teď si to nepamatuji.
tak a? ti to vyjde a šlape jak má. pak napiš jestli to bylo vono.pa
Odpovědět