Tak se chci zeptat, co se mi odporoučelo do věčných loviš?, nebo co se tam chystá. A jestli se to dá nějak opravit (trochu) nebo jen a pouze (to se mi vůbec nechce

Poradíte někdo....
mkalous píše:jejizi, akde ty dve veci najdu (2,5 M20) ? kdyz si stoupnu nad auto, tak kde asi? klidne i s tim volnobeznym ventilem ..... nejak se v to mzacinam ztracet....
mkalous píše:lepsi rada nějaká, než žádná.
A jinak pro informaci, tušení kde tyhle blbosti jsou jsem měl, jen jsem se chtěl ujistit, jelikož bych něco nechtěl rozdělávat zbytečně. Je lepší se třikrát zeptat, než neco pos.at......
mkalous píše:no vidiš, přesně takovehle rady jsem hledal. velmi rad si pomuzu sam, ve svem prvnim aute jsme se vrtal furt (nechutně mě to baví, ale jne na svém) a nic jsem nezničil (nic se zničit nedalo). Ale tohodle mazla bych nechtěl poškodit, tak proto se raději ptám. A když je tu tak dobré forum a takových nadšencu, tak se raději zeptam a necham si poradit, než abych neco zkonil....
A ze kdyz nevim, jak tyhle veci funguji, jak to chci opravit? Jak to bylo pred tim, nez clovek zacne sexualne žít. Taky neví, na co "věci tam dole" jsou, ale postupem času na to přijde (jak kdo) případně se zeptá, přečte si pár odborných časopisů (Bravo, Girls,...) a splodí většinou i dítě. Tohle je jedno a to samé. Nevím, co to je a na co to je, proto se zeptám a pak už si to pamatovat budu a když to spravím a bude to fungovat, je to ještě lepší... Žádnej učenej z nebe nespadl (teda já určitě ne, mě mamince předhodila vrána
![]()
), ale vzdělávat se snad mohu....