Nemá někdo z vás praktické či alespoň teoretické zkušenosti s výměnou OBC? Jedná se o nejprimitivnější typ - 8tlačítek za ten "nejlepší". Auto je z roku 1994 E34 525i. A jelikož je v bazaru tak nezjistím co se ukrývá v kabelech. Tak se pídím po informacích. Moje auto mi ukradeno a tak hledám jiné. Dík za jakoukoliv informaci. Nemáte někdo podobnou úchylku dovybavovat postupně auto lepší výbavou? Např. ASC? Lze či nelze? Dík
Take se o to zajimam.Info mam zatim takove , ze pokud to auto ma pripravu, tak to jde.Musi se tam dat nejaky novy svazek dratu a rele pod sedacku a samo novej kompl.
Pokud to pripravu nema, tak to asi nejde, nebo by to byla hrozna prace.
Cena komplet s praci tak 5000.
Chlapi, už konečně pochopte, že levnější, spolehlivější a i jaksi přirozenější je koupit si káru v té výbavě, kterou si přeju než to dobastlovat po večerech.
Jo mas pravdu, ale stale jeste davam prednost jinym parametrum, tedy celkovemu tech. stavu. Kdyby to mela byt i vybava podle predstav, tak bych hledal jeste ted.Par veci je mozne dodelat, ale jinak mas recht, zadny velky dovybavovani.
Přesně tak. Taky bych rád koupil auto komplet, ale už rok nemůžu nic sehnat a to co jsem měl mi šlohli. Tzn. "drobnosti" bych rád dodělal, protože jinak jezit nebudu ani do soudného dne.
Dá se nějak poznat ta příprava pro OBC? K čemu je relátko pod sedačkou? Lze ho nějak identifikovat?