Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Výměna pal. počítače OBC

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Thomas_525

#1 Příspěvek od Thomas_525 »

Nemá někdo z vás praktické či alespoň teoretické zkušenosti s výměnou OBC? Jedná se o nejprimitivnější typ - 8tlačítek za ten "nejlepší". Auto je z roku 1994 E34 525i. A jelikož je v bazaru tak nezjistím co se ukrývá v kabelech. Tak se pídím po informacích. Moje auto mi ukradeno a tak hledám jiné. Dík za jakoukoliv informaci. Nemáte někdo podobnou úchylku dovybavovat postupně auto lepší výbavou? Např. ASC? Lze či nelze? Dík
psena
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od psena »

Take se o to zajimam.Info mam zatim takove , ze pokud to auto ma pripravu, tak to jde.Musi se tam dat nejaky novy svazek dratu a rele pod sedacku a samo novej kompl.
Pokud to pripravu nema, tak to asi nejde, nebo by to byla hrozna prace.
Cena komplet s praci tak 5000.
RedBaron
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od RedBaron »

Chlapi, už konečně pochopte, že levnější, spolehlivější a i jaksi přirozenější je koupit si káru v té výbavě, kterou si přeju než to dobastlovat po večerech.
psena
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od psena »

Jo mas pravdu, ale stale jeste davam prednost jinym parametrum, tedy celkovemu tech. stavu. Kdyby to mela byt i vybava podle predstav, tak bych hledal jeste ted.Par veci je mozne dodelat, ale jinak mas recht, zadny velky dovybavovani.
Thomas_525

#5 Příspěvek od Thomas_525 »

Přesně tak. Taky bych rád koupil auto komplet, ale už rok nemůžu nic sehnat a to co jsem měl mi šlohli. Tzn. "drobnosti" bych rád dodělal, protože jinak jezit nebudu ani do soudného dne.
Dá se nějak poznat ta příprava pro OBC? K čemu je relátko pod sedačkou? Lze ho nějak identifikovat?
Odpovědět