Libi se vam to? Ja totiz nevim... Me zase tak moc ne... Asi to vratim na klasiku... Vypada to jako rozmlaceny... Jo a sorry ze mi chybi ta jena oranzova zarovka... Nestihl sem ji koupit...
Přílohy
čiré blinkry E34 003.jpg (90.92 KiB) Zobrazeno 1858 x
Jo ta kapota me vubec nepoburuje, clovek ktery se vyzna v modelech, tak to pozna hned, obzvlaste kdyz je to poznavaci prvek faceliftu jako v tomto pripade,Po strance designerske me to ale fakt neva.
psena píše:Jo ta kapota me vubec nepoburuje, clovek ktery se vyzna v modelech, tak to pozna hned, obzvlaste kdyz je to poznavaci prvek faceliftu jako v tomto pripade,Po strance designerske me to ale fakt neva.
Ja tam chci davat ty bily klasicky... Tadytyto sem udelal jen tak z prdele protoze me to jen tak napadlo... Tyto tam samozrejme dlouho nebudou... Te se mi to nechce uz vracet na ty oranzady tak je tam necham dokud nekoupim ty bily... Maji je v auto kelly za par korun...
Jo a jaky sou lepsi? Tyto nebo oranžady?
Zave_M50 píše:Ja tam chci davat ty bily klasicky... Tadytyto sem udelal jen tak z prdele protoze me to jen tak napadlo... Tyto tam samozrejme dlouho nebudou... Te se mi to nechce uz vracet na ty oranzady tak je tam necham dokud nekoupim ty bily... Maji je v auto kelly za par korun... Jo a jaky sou lepsi? Tyto nebo oranžady?
To ZAVE_M50: nevím proč se chceš podřizovat ostatním. Když se Ti líbý čiré blinkry, nenech si od ostatních do toho kecat.
Stejně jako s úzkou kapotou. Náhodou dát přední masku s novějšího modelu není špatné. Jen fanda do BMW pozná, že to k sobě nepasuje.
Mad Max píše:To ZAVE_M50: nevím proč se chceš podřizovat ostatním. Když se Ti líbý čiré blinkry, nenech si od ostatních do toho kecat. Stejně jako s úzkou kapotou. Náhodou dát přední masku s novějšího modelu není špatné. Jen fanda do BMW pozná, že to k sobě nepasuje.
Jo to je mi jasne ze si do toho nenecham kecat.. Ale prece jenom auto by melo vypadat aby se libilo i ostatnim... Ale ja mel stejne v zameru koupit ty bile blinkry... Ale uz sem si celkem zvykl na ty cire... Jinak ta kapota v realu zase tak spatne nevypada a na teto fotce bych rekl ze vypada celkem pekne kdyz tam neni ta siroka kapota... Co?