Chci se zeptat, mam novou spojku asi 14 dni a od zacatku se me cuka kdyz se rozjizdim a mam do 1200 ot/min.Jde to do kardanu a nejvic je to slyset na diferaku.Samozrejme je to i dost citit.
Jinak spojka zabira tam kde ma, pedal je meky tak jak ma.Proste vse ok.
Moje domenka, je ze musi byt kriva lamela.Je to mozne???
Jedna se o Sachs.Pred vymenou se nikdy nic podobneho neobjevilo.
A jeste doplnujici otazka, nevite nahodou jak muze probihat reklamace pokud by skutecne lamela byla spatna?Material novej, ale kdo by zaplatil praci?Lamelu dodaval servis ktery i provadelopravu .Ovsem neslo o znackovy servis BMW.
Dik moc za pripadne rady.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
spojka
psena píše:Chci se zeptat, mam novou spojku asi 14 dni a od zacatku se me cuka kdyz se rozjizdim a mam do 1200 ot/min.Jde to do kardanu a nejvic je to slyset na diferaku.Samozrejme je to i dost citit.
Jinak spojka zabira tam kde ma, pedal je meky tak jak ma.Proste vse ok.
Moje domenka, je ze musi byt kriva lamela.Je to mozne???
Jedna se o Sachs.Pred vymenou se nikdy nic podobneho neobjevilo.
A jeste doplnujici otazka, nevite nahodou jak muze probihat reklamace pokud by skutecne lamela byla spatna?Material novej, ale kdo by zaplatil praci?Lamelu dodaval servis ktery i provadelopravu .Ovsem neslo o znackovy servis BMW.
Dik moc za pripadne rady.
Buď ti špatně nasadily,nebo nějak zkurvily přítlačák. Nebo nejspíš haže ta lamela