Lidičky, vysvětlí mi někdo, co znamená to "S" v označení TDs...... tedy jestli to někdo ví. Chápu, co je TD,vcelku chápu co je TDi, ale TDs mi nějak uchází..... Děkuji za vysvětlení
mkalous píše:Lidičky, vysvětlí mi někdo, co znamená to "S" v označení TDs...... tedy jestli to někdo ví. Chápu, co je TD,vcelku chápu co je TDi, ale TDs mi nějak uchází..... Děkuji za vysvětlení
mkalous píše:Lidičky, vysvětlí mi někdo, co znamená to "S" v označení TDs...... tedy jestli to někdo ví. Chápu, co je TD,vcelku chápu co je TDi, ale TDs mi nějak uchází..... Děkuji za vysvětlení
no jo, mě by to taky zajímalo. Čím je u DTS dosaženo většího výkonu, než u TD? Je tam přidán chladič stlačeného vzduchu, nebo nějak jinak??? Díky za odpověď.
Zlatuška píše:no jo, mě by to taky zajímalo. Čím je u DTS dosaženo většího výkonu, než u TD? Je tam přidán chladič stlačeného vzduchu, nebo nějak jinak??? Díky za odpověď.
Podle ETK je tam jeste jina ridici jednotka a turbo...
Zave_M50 píše:Aha... O tom retezu sem nevedel... A co mam ja? mam 520i 24v M50... Mam remen nebo retez?
Benzínovej motor M50 (tuším od roku 1990)je nástupcem motoru M20. Myslím, ale nevím to jistě, že M20 má řemen a M50 má řetěz. Soudím tak jen podle toho, že je to tak u dieselů M21(524td)-řemen a M51(525td+tds)-řetěz.
Zave_M50 píše:Aha... O tom retezu sem nevedel... A co mam ja? mam 520i 24v M50... Mam remen nebo retez?
Benzínovej motor M50 (tuším od roku 1990)je nástupcem motoru M20. Myslím, ale nevím to jistě, že M20 má řemen a M50 má řetěz. Soudím tak jen podle toho, že je to tak u dieselů M21(524td)-řemen a M51(525td+tds)-řetěz.