Kontakt na mě tady ve foru nebo nocom@wiper.cz ICQ: 143026996
S přáním příjemného dne,
NoCom

NoCom píše:Hm, tak to je nepříjemný, ale vím, že všichni, který se kolem tohodle kšeftu motaj, tak to jsou lidi absolutně bez charakteru, lidi, který nemají žádný priority, jen dobře vědí, jak někoho odrást...Já jsem u toho samího, nebo kolegy kupoval čtvrdku auta na toho kombíčka a to bylo taky šílený, ale myslím si, že na tomhle tě nemůže napálit...ale, že to jsou blbci, tak to jsou ale všichni a to nemluvím o našich polských sousedech, kde jsem si koupil oboje levý dveře (v lubinu na ty tržnici) při té příležitosti jsem si obědnal tu čtvrdku auta, volal jsem mu měsíc pořád nic, až teda at přijedu, tak jsem přijel a on mi normálně do očí řekl, že to ted řezat nebude.A to jsem mu volal asi 200 Km před hranicema a to tvrdil, že to má.Tak nic, nasranej jsem jel dom, pak mi volá, že to teda má, jel jsem tam znova a to mi dal zase ze sedanu a jen půlku, takže mám ted tu čtvrdku sedana nahovno...klidně ji prodám.Takže dneska si asi nevybereš
Lukas H. píše:M3maniac píše:NoCom píše:Je to v Praze - Panenské Březany, jedeš směrem jakoby na Teplice...taková díra
Jo tak to je dobrej típek,prodal mi loni zaručeně dobré servo .... 2k vyhozené z okna!
To snad neni on ne,to byli Klecanky...
NoCom píše:No to je konec, ale dneska by se to dalo sehnat v pohodě i v ČR i přez annonci, když je tam ke konci ta příloha, tak tam je hodně inzerátu na BMW + všelijaký společnosti, který se tím zabývají...ale pokaždý narazíš na vola s tím asi člověk musí počítat dopředu... oni už od pohledu vypadají, že nejsou na žádný urovni