Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Díly na 5-Tourning

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
NoCom
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od NoCom »

Zdravím ve foru, mám 525TDS tourning z roku 97 a sháním na to řidičovu sedačku a zadní sedačku.A ještě tapecírunk obou dveří levý strany (řidičoví) Interier je černá látka a ještě zámek toho výklopnýho skla jak je v 5-tých dveřích....předem moc děkuju za jakoukoli radu, už jsem z toho na prášky objel jsem snad celou ČR dokonce i PL.

Kontakt na mě tady ve foru nebo nocom@wiper.cz ICQ: 143026996

S přáním příjemného dne,

NoCom 8)
ManyP
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od ManyP »

ty sedacky a aji ty tapecirunky mam na prodej. Sou textilni v sede barve a ty tapecaky v sede kuzi. Taky ti k temu dam aji komplet stredove tunel tez v sede kuzi. Levne
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#3 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

otázka jestli namyslel e39? bych ti věřil,že to je na prášky! Jsem to zažil,prostě na to nic není!
NoCom
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od NoCom »

Jo, je to E39.
ManyP: Zajímalo by mě kolik by jsi chtěl za tu řidičovu sedačku a za tu zadní sedačku.To jediný bych asi mohl nechat potáhlnout na černou látku...
NoCom
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od NoCom »

Tak ManyP se seknul, měl na mysli e34, takže moje poptávka stále platí...ale už začínám být zoufalí... :?
voko21
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od voko21 »

ManyP píše:ty sedacky a aji ty tapecirunky mam na prodej. Sou textilni v sede barve a ty tapecaky v sede kuzi. Taky ti k temu dam aji komplet stredove tunel tez v sede kuzi. Levne

Nejsou součástí toho tvýho středovýho tunelu taky tlačítka na ovládání oken? :shock: Dám ti za ně třeba milión. :)
NoCom
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od NoCom »

Nooo, tak ty sedačky už mám, ted už je tedy aktuální jen ty tapecáky a ten zámek, ale pochybuju, že se někdo ozve, spíš si tu povídám sám se sebou :lol:
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#8 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

starouši nemáš náhodou doma rozbitej nárazník z toho touringa? na ty tapecáky se ti zeptám kámoše co dělá v BMW, nebo nevíš kde stojí rozbitá e39 touring ze zadu?
NoCom
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od NoCom »

Čoveče to nemám, mám jen ten svůj a ten na prodej není, ale, tam, kde jsou koupil dneska ty sedačky, tak tam by měli, ale v celku.
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#10 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

NoCom píše:Čoveče to nemám, mám jen ten svůj a ten na prodej není, ale, tam, kde jsou koupil dneska ty sedačky, tak tam by měli, ale v celku.
potřebuju jen držáček PDC co je nalisovanej do nárazníku... :( nejde to koupit,je to součást nárazníku.... prostě může být na cimprcampr jinak
NoCom
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od NoCom »

Aháá, tak to se bude asi blbě shánět, ale zkus si tam zavolat, oni vykupujou a podlě mě i totálky, když se z toho dá něco použít... zkus to: 721 712 008
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#12 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

NoCom píše:Aháá, tak to se bude asi blbě shánět, ale zkus si tam zavolat, oni vykupujou a podlě mě i totálky, když se z toho dá něco použít... zkus to: 721 712 008
KDE TO JE?
NoCom
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od NoCom »

Je to v Praze - Panenské Březany, jedeš směrem jakoby na Teplice...taková díra :)
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#14 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

NoCom píše:Je to v Praze - Panenské Březany, jedeš směrem jakoby na Teplice...taková díra :)

Jo tak to je dobrej típek,prodal mi loni zaručeně dobré servo .... 2k vyhozené z okna! :evil:
NoCom
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od NoCom »

Hm, tak to je nepříjemný, ale vím, že všichni, který se kolem tohodle kšeftu motaj, tak to jsou lidi absolutně bez charakteru, lidi, který nemají žádný priority, jen dobře vědí, jak někoho odrást... :( Já jsem u toho samího, nebo kolegy kupoval čtvrdku auta na toho kombíčka a to bylo taky šílený, ale myslím si, že na tomhle tě nemůže napálit...ale, že to jsou blbci, tak to jsou ale všichni a to nemluvím o našich polských sousedech, kde jsem si koupil oboje levý dveře (v lubinu na ty tržnici) při té příležitosti jsem si obědnal tu čtvrdku auta, volal jsem mu měsíc pořád nic, až teda at přijedu, tak jsem přijel a on mi normálně do očí řekl, že to ted řezat nebude.A to jsem mu volal asi 200 Km před hranicema a to tvrdil, že to má.Tak nic, nasranej jsem jel dom, pak mi volá, že to teda má, jel jsem tam znova a to mi dal zase ze sedanu a jen půlku, takže mám ted tu čtvrdku sedana nahovno...klidně ji prodám.Takže dneska si asi nevybereš :(
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#16 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

NoCom píše:Hm, tak to je nepříjemný, ale vím, že všichni, který se kolem tohodle kšeftu motaj, tak to jsou lidi absolutně bez charakteru, lidi, který nemají žádný priority, jen dobře vědí, jak někoho odrást... :( Já jsem u toho samího, nebo kolegy kupoval čtvrdku auta na toho kombíčka a to bylo taky šílený, ale myslím si, že na tomhle tě nemůže napálit...ale, že to jsou blbci, tak to jsou ale všichni a to nemluvím o našich polských sousedech, kde jsem si koupil oboje levý dveře (v lubinu na ty tržnici) při té příležitosti jsem si obědnal tu čtvrdku auta, volal jsem mu měsíc pořád nic, až teda at přijedu, tak jsem přijel a on mi normálně do očí řekl, že to ted řezat nebude.A to jsem mu volal asi 200 Km před hranicema a to tvrdil, že to má.Tak nic, nasranej jsem jel dom, pak mi volá, že to teda má, jel jsem tam znova a to mi dal zase ze sedanu a jen půlku, takže mám ted tu čtvrdku sedana nahovno...klidně ji prodám.Takže dneska si asi nevybereš :(

Tak tak,to samý jsem zažil když jsem sháněl blatník na touringa ! celá čr,polsko a nakonec jsem pořídil v německu po měsíci a půl!
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#17 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

M3maniac píše:
NoCom píše:Je to v Praze - Panenské Březany, jedeš směrem jakoby na Teplice...taková díra :)

Jo tak to je dobrej típek,prodal mi loni zaručeně dobré servo .... 2k vyhozené z okna! :evil:

To snad neni on ne,to byli Klecanky...
N54 PWR
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#18 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Lukas H. píše:
M3maniac píše:

To snad neni on ne,to byli Klecanky...

Myslím že je ,vytočil jsem to číslo a objevilo se mi servo.... :(
NoCom
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od NoCom »

No to je konec, ale dneska by se to dalo sehnat v pohodě i v ČR i přez annonci, když je tam ke konci ta příloha, tak tam je hodně inzerátu na BMW + všelijaký společnosti, který se tím zabývají...ale pokaždý narazíš na vola s tím asi člověk musí počítat dopředu... oni už od pohledu vypadají, že nejsou na žádný urovni :)
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#20 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

NoCom píše:No to je konec, ale dneska by se to dalo sehnat v pohodě i v ČR i přez annonci, když je tam ke konci ta příloha, tak tam je hodně inzerátu na BMW + všelijaký společnosti, který se tím zabývají...ale pokaždý narazíš na vola s tím asi člověk musí počítat dopředu... oni už od pohledu vypadají, že nejsou na žádný urovni :)

jasně v pohodě v čr.... jako jeden debil v praze mi řek že ho má,tak jsem dal druhej den prachy kámošovi co jel do prahy at mi ten blatník doveze a ten čurák ho neměl! druhej takovej ču.... je v .... no raději nebudu jmenovat.... pak 10x hovor z jackem plackem do polska a taky jo jasně mám,přijed na burzu v sobotu a taky howno... :( problém je v tom že zadní blatník na e39 touring starší neseženeš,jedině celou čtvrtku a ta mi je na ho... no a nový 12500 kč :shock:
Odpovědět