Maca píše:Už se to snažím nějak scanovat, ale není čas, tak to jde pomalu Zatím mám hotovo asi 60 stran. Až to bude, tak to někde vyvěsím a pošlu odkaz.
Tak jsem se tím popral a výsledek je 7 PDF souborů o celkové velikosti asi 22MB (celkem asi 240 stran) , tu velikost jsem podcenil a teď nevím kam s tím aby si to mohli stáhnout i ostatní. Nemá někdo někde nějaký volný místo? Poskytovatelé netu zdarma většinou dávají jen 10MB.
Podle mě je jedno jestli je to 240xJPEG v PDF souborech podle kapitol,
který se dají rozumně vytisknout a nebo 240xJPEG souborů. Velikostně
to vyjde +- nastejno
Maca píše:Už se to snažím nějak scanovat, ale není čas, tak to jde pomalu Zatím mám hotovo asi 60 stran. Až to bude, tak to někde vyvěsím a pošlu odkaz.
Tak jsem se tím popral a výsledek je 7 PDF souborů o celkové velikosti asi 22MB (celkem asi 240 stran) , tu velikost jsem podcenil a teď nevím kam s tím aby si to mohli stáhnout i ostatní. Nemá někdo někde nějaký volný místo? Poskytovatelé netu zdarma většinou dávají jen 10MB.
Bluetone Depo slouží k předání velkých souborů až do 50 MB, které nelze poslat z důvodu velikosti e-mailem.
Službu Bluetone Depo provozují České radiokomunikace ZDARMA.
Bluetone Depo slouží k předání velkých souborů až do 50 MB, které nelze poslat z důvodu velikosti e-mailem. Službu Bluetone Depo provozují České radiokomunikace ZDARMA.
Hmmmm, jenže všechny tyhle systémy jsou založeno na tom, že musím zadat konkrétního příjmece, kterému systém pošle kód, na základě kterýho je možno soubory vyzvednout. Já myslel, že to někde vyvěsím tak, aby si to mohl stáhnout kdokoliv bude znát adresu.