Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

problem s otvorenim zadneho kufra

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Palom

#1 Příspěvek od Palom »

zdravim mam 524 TD E34 ...teraz ako boli silne mrazy tak mi zamrzol kufor a neda sa otvorit ani po rozmrazeni :D ..nejde otvorit ani klucom ani centralom. ..da sa to otvorit nejaky nie moc brutalnym sposobom ?

Palo
Pavel 528
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Pavel 528 »

zeptej se Maraudera,ten mi minulej tejden volal ohledne toho samyho problemu,ale nevim,jak se tam nakonec dostal...
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od RuDoSh »

Palom píše:zdravim mam 524 TD E34 ...teraz ako boli silne mrazy tak mi zamrzol kufor a neda sa otvorit ani po rozmrazeni :D ..nejde otvorit ani klucom ani centralom. ..da sa to otvorit nejaky nie moc brutalnym sposobom ?

Palo

Nejde ti zamacknout ten zamek, nebo jde, ale nic se nedeje? :)
Palom

#4 Příspěvek od Palom »

RuDoSh píše:
Palom píše:zdravim mam 524 TD E34 ...teraz ako boli silne mrazy tak mi zamrzol kufor a neda sa otvorit ani po rozmrazeni :D ..nejde otvorit ani klucom ani centralom. ..da sa to otvorit nejaky nie moc brutalnym sposobom ?

Palo

Nejde ti zamacknout ten zamek, nebo jde, ale nic se nedeje? :)

..stlacit ide ale nic sa nedeje :twisted:
psena
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od psena »

Uz jsem to resil u kamosa.Mel to stejne.Musel jse tam vlezt skrz diru na skivak, proriznout tapecirunk a otevrit tahlem.Mas zamrzlej motorek...asi.
Ale radsi pockej az to rozmrzne je to tezka klaustrofobie.Kazdopadne si to dopredu priprav,hlavne misto kde to proriznes(podival jsem se nez jsem tam vlezl na svem aute)Hlavne baterku...Pak je to uz jednoduche.
Pavel 528
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Pavel 528 »

psena píše:Uz jsem to resil u kamosa.Mel to stejne.Musel jse tam vlezt skrz diru na skivak, proriznout tapecirunk a otevrit tahlem.Mas zamrzlej motorek...asi.
Ale radsi pockej az to rozmrzne je to tezka klaustrofobie.Kazdopadne si to dopredu priprav,hlavne misto kde to proriznes(podival jsem se nez jsem tam vlezl na svem aute)Hlavne baterku...Pak je to uz jednoduche.

Nerikej mi,ze si prolez dirou co je na lyze???????? :shock: :shock:
psena
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od psena »

Mam 188 cm a 90 kg a tou dirou jsem prolezl.Ale mas pocit ze to zpet uz nepujde.Jak rikam,je to pro tvrdsi povahy.Kazdopadne doporucuji to provadet ve dvou.Druhej muze podavat naradi atd.Take jako psychicka podpora.
530DAT
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od 530DAT »

Fuj asi byhc ten kufr kdyz bych byl v nom zavrenej tak za 1 minutu vykop... :hmhm: :shock:
milo
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od milo »

v tom kufru by som to viac ako na minutu tiez nevidel :roll:

inak ten kto otvori moje lave zadne dvere bez nasilia ma u mna flasku smirnoffky :)
darmon
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od darmon »

bleee smirnofku nepiju, ale zas vim jak na to pac sem to delal na jedny sedme :)
milo
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od milo »

darmon: teoreticky by sa mohlo jednat o inu flasu alkoholu, zalezi od dohody 8)
darmon
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od darmon »

vyhodis zadni sedacku, paklize ji nemas v elektrice tak to je s jednema dverma easy, paklize jo tak je to trosku oprcavka pres predni sedadlo a pak se da sundat tapecirung ze dveri docela v klidu. maximalne vyrves par tech plastovejch klipu co to drzi v levym dolnim rohu pri pohledu zevnitr ale ty stoji par kacek, to nema smysl resit
Flasku TD cekam na my adrese :) nemuzu ti to zrealizovat protoze s vykradenim auta jsem prisel vo vercajk, na odlepovani tapecirungu od dveri je nejlepsi normalni spachtle omotana izolepou :)
milo
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od milo »

no keby to bolo take jednoduche ako pises tak uz to mam davno hotove! :roll: :)

dvere mam ohrabane az do plechu, tapecirung z toho davno dole, elektrika je ok, tu som nasledne odpojil. ale nieco sa zaseklo v zamku, vo dverach som nasiel aj nejaku malu pruzinu vypadnutu ... ten zamok sa neda ani za boha odomknut! uplne vazne to vidim na karbo a urco novy zamok alebo "nove" dvere :(

nema niekto na predaj zadne lave dvere E34 alpinweiss 2? :D
milo
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od milo »

plastove klipy maju v autecu za nejakych 10 kacek tusim tak tych mam doma hromadu
darmon
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od darmon »

milo
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od milo »

dik, uz som na to narazil ale zabudol som na to ... skusime uvidime 8)
HEERY
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od HEERY »

v davnych dobach se nam to obcas stalo se zigulem a reseni bylo to nechat na par hodin v Kotve v garazi.Tam to rozmrzlo a bylo... :lol: :lol: :lol:
milo
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od milo »

darmon: tak som to vcera rozhodil a nakoniec to cele drzal servomotor, vyhodil som ho a funguje. servo ma tendenciu sa trosku pohnut ked dostane impulz ale nie dost aby to stacilo, dnes skusim ten blby motor rozobrat. myslim ze problem s kufrom by mohol byt podobny ako u mna s dverami.
Palom

#19 Příspěvek od Palom »

..uz to rozmrzlo a kufor som otvoril. :lol: ..v serve bola hrozna vazelina a bordel. Premazal som to a vycistil a uz je to OK.
Odpovědět