Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

tonu potřebuju podat stéblo - už fakt nevim!!!!!

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
bumira

#1 Příspěvek od bumira »

Nazdar chlapy.
Mám takovej zajímavej problém s mou 535.
Vypadá to asi takhle: Při nastartování je vše ok do ohřátí motoru.Pak třeba při rozjezdu jakoby tam nešel benzín a pak se zase chytí a jede ok pak se to pořád opakuje.Nejvíc to dělá při klidné jízdě lechtání plynu.
Vyměnil jsem svíčky,kabely,zkontroloval rozdělovač,snímač teploty,otáček,váhy,cívku,tlak benzínový pumpy atd vše ok.
Teď jsem odpojil lamda sondu a je to lepší ale neni to ono.
Než koupim novou tak se chci zeptat zda někdo z Vás neví jestli to může být tou přiteplenou sondou nebo čím ještě? dik za pomoc Bumira

A to mi ho ještě teď někdo vykrad - ukrad fo?ák a rozbil okno a zprasil rám dveří. Někoho zabiju!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#2 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

benzinem to neni? nenatankoval jsi u nejakych dobrodincu mix H2O-Ba95? zkus tam pro sichr dat Velfobin, ci jak se to jmenuje... /pri natankovani vody se to chova podobne, nicmene tohle muze delat i cokoliv jinyho :-( /
“Ability is what you're capable of doing.”
bumira

#3 Příspěvek od bumira »

Benzinem to neni nebo? od té doby jsem tankoval už asi 10 krát a pokaždý někde jinde.
Doktor1
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Doktor1 »

U techto motoru,hlavne 4valu,zlobilo tesneni pod sanim,ale to se projevilo spis na volnobehu.Kdyz se pak polil spoj hlavy se sanim trochou vody,tak to menilo chod.To co popisujes ty,by klidne ta lambada mohla byt,ale to je jako volat zubari,ze te boli zub,jestli nevi kterej :) To se da od pc tezko posoudit...
Anonymous

#5 Příspěvek od Anonymous »

to sání jsem zkoušel taky. Dik za tip.Udělám to s tou vodou zkoušel jsem to jen jestli to neuslišim když to zacpu rukou.Asi nezbyde než koupit tu potvoráckou lambdu.Ještě jednou moc dík.Kdyby tě ještě neco napadlo tak napiš!
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Baxon »

pokud se ti to při lechtání plynu dusí, může to někde nasávat falešnej vzduch (to je strašný svinstvo).
Může být v prdeli taky váha vzduchu (nová kolem 14k).
Lambda to asi nebude, ale novou jsem v autoshopu kupoval neorigo za 2k a makala super.
bumira

#7 Příspěvek od bumira »

To falešný přisávání tam zdáse neni.
Váhy jsem měl rozebraný a zdáse že fungujou jak maj.
Máš nějakej typ jak bych na nich poznal že je něco špatně?
darmon
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od darmon »

zaprvy diagnostika !
zadruhy blby tesneni na sani poznas karburatorovym boosterem
Doktor1
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Doktor1 »

Kazdopadne diagnostika by mela rict nejvic,pokud je to lambada,tak to diagnostika rozhodne ukaze...
Odpovědět