Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
demontaz volantu s airbagem
-
- Klubové ID: 58
- Kontaktovat uživatele:
Chci poprosit nekoho kdo vi jak mam postupovat pri oddelavani volantu s airbagem u E 34 tak mi to sem napiste.Potrebuji to demontovat protoze chci promazat kontakt houkacky.Uz to strasne vrze.Uz jsem to delal na predeslem aute ale tam nebyl airbag.Asi se ma odpojit baterie,ze?Je to klasicky volant co se daval seriove.Je to R.V. 1993.Nevim ani jak se oddelava ta plocha na kterou se macka na klakson.Mozna to radsi necham udelat v servisu,ale nerad bych pak zjistil ze je to jednoducha prace na 5 min.Diky a staci pokud se vyjadri jen taci kteri maji tu zkusenost,ne ti co se jen zamysleli........
-
Jawak
- Člen Klubu
- Klubové ID: 125
- Kontaktovat uživatele:
Měl bys odšroubovat "kapotáž" pod volantem, nad nohama, tam jak je hafo drátů, odpojit myslím oranžovej 2-pólovej konektor, pak sundat plasty pod páčkama blinkrů, stěračů atd. a povolit pod tím 2 torx-šrouby (T27). Potom můžeš sundat airbag jako dekl u bezairbagovýho volantu. Nakonec nezapomeň ještě odpojit konektor spojený s volantem 
Toď vše.
Je ve štatlu ješte sníh? Přijedu kolem 28., tak doufám, že s kárama zablbneme!

Toď vše.
Je ve štatlu ješte sníh? Přijedu kolem 28., tak doufám, že s kárama zablbneme!

-
- Klubové ID: 58
- Kontaktovat uživatele:
Dikec moc za pomoc!!Podivam se na to,ale jestli si nebudu jistej tak to radsi sverim servisu.Nechce se mi lepit 750 kc za odstraneni chyb v airbagu.Jinak ve statlu je to bez snehu,ale trochu to klouze,dnes jsem par rizenych dal....Normalni ridici se tohoto pocasi obavaji,ale pro me je to velke poteseni.....stale i pres to ze uz jsem se parkrat tocil,proste jeden ze sta smyku se nepovede no...znas to.Tak dikec a mej se!