Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

predni blinkr-klasickej oranžovej

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
martyn_1

#1 Příspěvek od martyn_1 »

Tak se mi dneska vecer podarilo na tom zkurvenym naledi pri predjizdení dostat v zatacce smyk, kterej sem sice na levou stranu utocil, ale na pravy stal favorit a ja s nim krapet pohnul, výsledek-prasklej predni blinkr a promacklej kousek kapoty hned vedle blinkru. Kazdopadne me to nasralo....... achjo.......chce to 4x4. jinač to nevidim. Nastesti se ukazalo, ze to favo neni majitele baraku, u nehoz sem to posunul, ale vietnamců, kterí u nej ziji v podnajmu a BOHUZEL sem se na ne nedobouchal....:-)))) TO JE ale smůla. Nicméně bych chtěl poprosit někoho, kdo by našel jednu oranžovou krytku blinkru, zda by mi ji za nejaky slusny peniz nedal...danke :(
M3maniac Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 76

#2 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

martyn píše:Tak se mi dneska vecer podarilo na tom zkurvenym naledi pri predjizdení dostat v zatacce smyk, kterej sem sice na levou stranu utocil, ale na pravy stal favorit a ja s nim krapet pohnul, výsledek-prasklej predni blinkr a promacklej kousek kapoty hned vedle blinkru. Kazdopadne me to nasralo....... achjo.......chce to 4x4. jinač to nevidim. Nastesti se ukazalo, ze to favo neni majitele baraku, u nehoz sem to posunul, ale vietnamců, kterí u nej ziji v podnajmu a BOHUZEL sem se na ne nedobouchal....:-)))) TO JE ale smůla. Nicméně bych chtěl poprosit někoho, kdo by našel jednu oranžovou krytku blinkru, zda by mi ji za nejaky slusny peniz nedal...danke :(
kdybys měl e36 tak ji dostaneš k vánocům....
Pivson
Klubové ID: 570
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Pivson »

Druhovýroba http://www.autokelly.cz 358,70,- Kč

Nebo kup dva bílé, cena za kus 394,- Kč

Ale tady to určitě někdo vyhrabe :-)
Huska
Klubové ID: 200
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Huska »

martyn píše:Tak se mi dneska vecer podarilo na tom zkurvenym naledi pri predjizdení dostat v zatacce smyk, kterej sem sice na levou stranu utocil, ale na pravy stal favorit a ja s nim krapet pohnul, výsledek-prasklej predni blinkr a promacklej kousek kapoty hned vedle blinkru. Kazdopadne me to nasralo....... achjo.......chce to 4x4. jinač to nevidim. Nastesti se ukazalo, ze to favo neni majitele baraku, u nehoz sem to posunul, ale vietnamců, kterí u nej ziji v podnajmu a BOHUZEL sem se na ne nedobouchal....:-)))) TO JE ale smůla. Nicméně bych chtěl poprosit někoho, kdo by našel jednu oranžovou krytku blinkru, zda by mi ji za nejaky slusny peniz nedal...danke :(
mám doma oba oranžové blinkry originální....měnili jsme za bílé....Můžu ti je poslat dobírkou . Jo cena.... 200,-/ks
:-) Born to be for BMW :-)
:-) 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d :-)
Martinéz
Klubové ID: 356

#5 Příspěvek od Martinéz »

sem na tom stejne ajko Huska, ale z Phy, tak kdyby se ti to treba hodilo..
Dan td
Klubové ID: 590

#6 Příspěvek od Dan td »

Jestli je najdu, mel bych mit oba predni oranzove, taky jsem menil na bile. Cena 300,- za oba. K vyzvednuti v Brandyse n. L. , po dohode klido v Praglu, stejne jsem tam temer denne. Posli email nebo SZ, nebo tel. 724 159 027.

CZus
Dan
Obrázek Touring & Compact
Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
Odpovědět