kdybys měl e36 tak ji dostaneš k vánocům....martyn píše:Tak se mi dneska vecer podarilo na tom zkurvenym naledi pri predjizdení dostat v zatacce smyk, kterej sem sice na levou stranu utocil, ale na pravy stal favorit a ja s nim krapet pohnul, výsledek-prasklej predni blinkr a promacklej kousek kapoty hned vedle blinkru. Kazdopadne me to nasralo....... achjo.......chce to 4x4. jinač to nevidim. Nastesti se ukazalo, ze to favo neni majitele baraku, u nehoz sem to posunul, ale vietnamců, kterí u nej ziji v podnajmu a BOHUZEL sem se na ne nedobouchal....))) TO JE ale smůla. Nicméně bych chtěl poprosit někoho, kdo by našel jednu oranžovou krytku blinkru, zda by mi ji za nejaky slusny peniz nedal...danke
mám doma oba oranžové blinkry originální....měnili jsme za bílé....Můžu ti je poslat dobírkou . Jo cena.... 200,-/ksmartyn píše:Tak se mi dneska vecer podarilo na tom zkurvenym naledi pri predjizdení dostat v zatacce smyk, kterej sem sice na levou stranu utocil, ale na pravy stal favorit a ja s nim krapet pohnul, výsledek-prasklej predni blinkr a promacklej kousek kapoty hned vedle blinkru. Kazdopadne me to nasralo....... achjo.......chce to 4x4. jinač to nevidim. Nastesti se ukazalo, ze to favo neni majitele baraku, u nehoz sem to posunul, ale vietnamců, kterí u nej ziji v podnajmu a BOHUZEL sem se na ne nedobouchal....))) TO JE ale smůla. Nicméně bych chtěl poprosit někoho, kdo by našel jednu oranžovou krytku blinkru, zda by mi ji za nejaky slusny peniz nedal...danke