Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

AE v E34

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Doktor1
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Doktor1 »

:shock:
Tak uz mam zadelano i na AE!!!4 krouzky mam z rozbitych svetel na E39,uz jen koupit diody a mit trochu casu na upravu...

Taky shanim tu reflexni podlozku pod zadni znacku,Ale kdyz jsem se ptal jednoho mejitele tuning kseftu,tak mi rekl,ze to asi bude problem sehnat,protoze hella,ktera to delale,uz to hodne let nema ani v katalogu...
Tak jestli ji nekdo mate moznost sehnat,nebo vite kde,tak mi dejte vedet.Bral bych i starsi kdyz bude slusna.Predem dik za tip...
Anonymous

#2 Příspěvek od Anonymous »

Tu podlozku sezenes v BMW, stoji tusim 2500. ale doporucuju jen na svetlejsi odstiny 34ky. ja ji chtel taky, ale mam cernou a vypada to pak moc zbastlene, radsi bych neco a la e34 M5...
ManyP
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od ManyP »

sehnal sem tu podlozku za 400. Mozna ju jeste muzu sehnat
Pivson
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Pivson »

cislo dilu je 82 12 9 401 095
cena 2084,- Kč
Anonymous

#5 Příspěvek od Anonymous »

sakra - ja chci taky AE - jak moc je ta prestavba narocna? - sem stary nemehlo..
Doktor1
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Doktor1 »

Kdyz ma clovek vsechno nachystany a jeden den se na to vrhne,tak je to za chvili hotovy.Ja tto ale delam po chvilkach a k tomu spoustu dalsich p...ovin,takze to jde pomalu.Rozdelat svetla neni zas takovy problem,ja ted stojim na tom,ze chci konce tech krouzku nejak zakoncit aby to trochu vypadalo.Nejlepsi by byla tenkostenna trubicka,ktera by sla natvarovat tak,aby spojila oba konce krouzku jakoby v jeden kus.

Pokud jste to uz nekdo delal,tak mi neco poradte,dik...
Fugo

#7 Příspěvek od Fugo »

doktore napiš podrobně jak ty světla rozebrat.
Doktor1
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Doktor1 »

Dalkovy jde v poho rozdelat.Staci ho trochu nahrat horkovzdusnou pistoli a sklo se jednoduse odloupne.Podobny postup jde pouzit i na potkavaci,ale nezkousel jsem to.Ja jsem to obrizl nozek kolem dokola tak,aby zustala zachovana hrana,za kterou drzi ta kovova obroucka.Spis si ted hraju s tim krouzkem,aby vypadal nejak normalne a taky to stribrny kolo,co je za sklem se tam s tim krouzkem dohromady nevlezou,takze to bude chtit necim nahradit.Ja mam nahradni svetla,takze me nic netizi a hraju si s tim kdyz mam chvili...
Fugo

#9 Příspěvek od Fugo »

Já ty dálkový ani nezkoušel, vyzkouším tenhle postup. Ty potkávací jsem ořezával taky ale to sklo má takovej profil a je to kurevsky přilepený takže prdlo sklo, ještě že to byly světla náhradní.
Odpovědět