Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
kůže do pětky
jeste zatim fakt nemuzu nic rict, tenhle tejden budu mluvit s clovekem kterej chce koupit auto tak jak je za dobrou cenu, jestli si ho nevezme tak hned dam vedet a sedadla muzou uz pristi tejden jit pryc, cenu hned dam jak se s nim domluvim, omlouvam se predem jestli nekoho nenapinam ale potrebuju nejdriv s tamtim clovekem a pak dam vedet,,,snad nekdy ve stredu se ozvu tak i tak......napadla me dalsi vec na prodej, mam docela slusnou radicku z titanu/kuze, emblem m+rychlosti, je to ta co se davala/dava do m3.....stala kol 2000/ daval bychji tak za 800-1000 ale ale nevim co si budu kupovat za karku, nekdo mi nabizel a8, ja chci e39, nakonec to muze dopadnout uplne jinak ale jestli koupim bawo tak ta radicka jde se mnou,,,,,,,,takze dokud si nekoupim karku tak asi zase nuc...ach jo,,,uz nikdy nechci prodavat svoje bawo........dam vedeet dikk
omlouvam se vsem ale neni to tak jednoduchy jak sem si to predstavoval, auto jelikoz je dedictvi atd...nejde jen tak prodat ... atd same problemy, jednam se soudem aby mi dovolili prodat auto, jinak mam cloveka kam to pak postavim do bazaru a vezme to protiuctem za e 34 530i....jen na rok dva a pak zas neco, tak je mi lito ze jsem vas tak napinal....