Nakonec jsem jí vydundal od kámoše od nás, který si jí přivezl před rokem z rajchu pro sebe, nebouranou. Až doma zjistil, že jsou stříkaný dveře u splujezdce, ale není to poznat, jen při důkladným
V sobotu jsem se přijel domluvit. Hodil mi klíče se slovy: "jeď kam chceš a přijeď tak za hoďku".
Jel jsem ke klukum do servisu na zvedák. Ze spoda netknutá, vyměněnej čerstvě olej a všechny desky (nekecal). Kontrola kuláků atd., pořádnej proklep. Trochu vůle pouze na levé tyči řízení. Poznat to šlo při prudkém brždění ve vyšší rychlosti (lehké chvění do volantu). Už jsou objednané obě. Jedna stojí komplet 1.800,-, což není žádná rána.
A co že to je za zázrak?
BMW e39 520i, r.v. 2000, naj. 103.000 km - serviska, tm. modrá metla, řízená klima, el. šíbr, 4x okna, tři polohy pro vyhřívání :prdel2: , ASC, PDC, ski box, černej interiér, 17" orig. kola BMW..............
co mě sere: nemá BC, ale zase to co potřebuju k životu (dojezd nádrže, spotřeba, teplota, průměrná rychlost) ukazuje palubka, tak to nějak přežiju.
A ten 2-vou litr, čekal jsem, že to bude horší, ale docela to mastí. Zase mi to trochu kompenzuje spotřeba. 200 km po okrskách normál jízdou, místama svižnější 8,4l/100km, což jsem nečekal.
proč jsem do něj skočil: tm. modrej, počet km, serviska, rok, super stav, a hlavně šíbr.