Porad shanim original m5kove zrcatka na e39 za slusnou cenu,pripadne nejakou povedenou kopii,nebo v nejhorsim nejake styl hamman,ale at sedi konektory a puvodni ovladani.Slysel jsem,ze u neoriginalnich to pres puvodni ovladani nechodi....
někde jsem to viděl v časáku co mám doma, když si vzpomenu tak se ti mrknu na ty M5, ale nechci nic slibovat, přemejšlel jsem že si je koupím na E36, ale zatím jsou dost masný.
tak sem se dival a zrcatka na e39 nemaji Nemyslel jsi tady tyhle???http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2402745429&category=14767 Bych rek ze to jsou ony,ale nejsou vyhrivane:((A navic mi porad neni jasne jestli pujdou ovladat puvodnim ovladanim zrcatek nebo si tam budu muset namontovat nejaky jiny shit ovladac....
ne ty jsem nemyslel, to jsou upravovany M3 E36, taky jsem je chtěl takto upravit ale nevěděl jsem co to udělá. tak já zase jdu vzponmínat kde že jsem je to viděl, zkoušel jsi třeba D&W, nebo JOM atd.........?
Trpělivost!!! Stejně jsme příznivci jedné značky. Motor máš stejnej jako někteří E36kaři a neco se tu děje taky. Lepší to bude po srazu až poznáš lidi osobně. Ver mi :bigok:
Originál zaslal bpytlik [B]TT: :lool2: No jestli mi na srazu :bj: tak asi jo:) Kazdopadne to mi k nejakym novym spiglum nepomuze...Ted to vypada hnusne:(
já nejsem ten správnej adept:D , ale mohl bych ti dát na někoho doporučení:)