Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Zmatkuje zrcatko E93

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
eMeF

#1 Příspěvek od eMeF »

Leve zrcatko se po nejake dobe nevraci do ulozene polohy. Kdyz ho nastavim a ulozim tak si to chvilku pamatuje, ale pak se vraci do uplne nesmyslne polohy. Netusite v cem je problem? Nemuze se prat nastaveni profilu v klicku a u sedacky?

Navic me prekvapuje, proc se znovu nastavuje poloha zrcatka kdyz vyndam klicek. Mam zapnute serizeni po odemknuti dveri. Je tam snad jeste nejaka poloha po zaparkovani?

Diky!
xyron

#2 Příspěvek od xyron »

ciste teoreticky... pouzivas porad jen jeden klic? Kazdy klic ma totiz sve nastaveni... cili se dvema klici muzes nastavit polohu sedacky pro 4 lidi, to same zrcatka...
eMeF

#3 Příspěvek od eMeF »

Prave ze pouzivam jeden klicek. Ale je pravda, ze si nejsem jisty jestli se mi na nej povedlo ulozit spravne veskere nastaveni. Jaksi totiz nemam cesky navod na E93 bez iDrive. Nasel jsem neco na netu, ale obavam se, ze to nesedi na muj rok vyroby 2009.

Nemas nahodou? Nebo pripadne kdybys to mohl vyfotit/nascanovat...

:roll:
xyron

#4 Příspěvek od xyron »

Aha... s bezidrive nemám zkusenosti.. ale ten návod mám :-) .. odkud jsi ?
eMeF

#5 Příspěvek od eMeF »

@xyron, poslal jsem SZ

Ted jsem koukal a mam navod na E90 bez iDrive. Kukni prosim jestli tam mas stejny postup.
Přílohy
E90.png
E90.png (115.33 KiB) Zobrazeno 993 x
xyron

#6 Příspěvek od xyron »

mám ho dokonce v cestine ... mrknu se az o vikendu, to se k nemu dostanu...

PS: SZ
eMeF

#7 Příspěvek od eMeF »

Zatim nevim cim to bylo, ale zjistil jsem, ze u druheho klicku vse funguje jak ma. Mezitim jsem sehnal navod ke svemu autu tak treba tam neco zajimaveho najdu...
Odpovědět