Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Elektricky sklopné zrcátka - problém

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
dali_b
Klubové ID: 1068

#1 Příspěvek od dali_b »

Na 1er e87 mi začalo blbnout elektricky sklopný zrcátko. Podle všeho začalo ignorovat "pracovní"polohu. Průvodní znaky jsou následující. Když jsou zrcátka zaklopený a dám jim spínačem pokyn pro odklopení, řidičovo zrcátko nezastaví ve své pracovní poloze, ale dojede až na opačný doraz. Nesklápět je nekomfortní řešení protože auto si při různých úkonech (odemčení auta, zasunutí klíče do slotu při delším odemčeni auta, atd.) zřejmě diagnostikuje polohu zrcátka a protože ho pravděpodobně "nevidí" v "pracovní" poloze, začne s ním hýbat a zrcátko skončí odklopené v dorazu. Co s tím? Máte s tím někdo zkušennosti?
xdentist
Klubové ID: 1473
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od xdentist »

a nemá to zrcátko současně i malinko větší vůli ve vertikální ose? Mě se tohle stalo když mi někdo do zrcátka ťuknul (ne moc) a opravit to nešlo. Ale zkusil bych zrcátko rukou "přecvaknout" zavřené zrcátko do pracovní polohy a pak dát motorku povel otevřít a třeba se to chytne. A když to nepomůže, tak naopak otevřené zrcátko násilně zavřít a pak čudlíkem dát povel k zavření... Tohle všemi možnými kombinacemi vyzkoušet.. Pokud to nepomůže, je zrcátko v háji.
dali_b
Klubové ID: 1068

#3 Příspěvek od dali_b »

Vyzkoušel jsem všechno. Tak nějak očítám s tím, že je KO.
Odpovědět