Zdravim.
Chci si koupit brusnou pastu od 3M,jelikož už jsem ji zkoušel a všichni řikaji, že je nej...
Ale jak jsem se podival na seznamu
http://www.zbozi.cz/?q=brusna%20pasta%2 ... ejlevnejsi
tak jich je tam několik a za ruzné ceny...
Poradte, kterou z nich si koupit?
Dik
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Brusná pasta 3M
pokud mys jen lak na prelestění tak zelenou a pak modrou na uzavrení a žlutý molitanový kotouček ,,, zelena rozbrousí takové ty kocoury co se nadelají mytím a nebo kartaci v myčce a pak prejedes auto tou modrou a lak se zacelí jakoby slyje a auto je pak zase jak nove ,,,,,,ale opatrne netlačit nezustavar na miste jinak hrozí probrousení laku ,,,,,nebo to nech na jaro ted to stejne nema cenu pokud jezdis i v zimne
2 laky? Ja jsem tady na foru od chlapa dostal pouze jeden (bilý) a ten to perfektně naleštil....Rady523i píše:pokud mys jen lak na prelestění tak zelenou a pak modrou na uzavrení a žlutý molitanový kotouček ,,, zelena rozbrousí takové ty kocoury co se nadelají mytím a nebo kartaci v myčce a pak prejedes auto tou modrou a lak se zacelí jakoby slyje a auto je pak zase jak nove ,,,,,,ale opatrne netlačit nezustavar na miste jinak hrozí probrousení laku ,,,,,nebo to nech na jaro ted to stejne nema cenu pokud jezdis i v zimne