Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

soud-bmw 740i nemíval tento motor závady s rozvody?

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
denyarrow

#1 Příspěvek od denyarrow »

Dobrý den pánové, prodal jsem bmw 740-7438ccm a borec s tim bud jezdil nadoraz, nebo s tim prostě dělal blbosti. nicméně mi po 7 dnech volal, ze motor je jako diesel, netáhne, hrčí celej a tak, tak jsem k němu přijel, nastartoval to a mě bylo jasny že je tam něco v hajzlu, sebral jsem se a odjel. Kdybych s tím nebyl v brně v servise, nic bych neřekl ale auto jsem koupil v březnu, necal si ho dovizt na odtahovce, hned vymenil olej, pak jsem se potykal s piskanim tak vymenil membranu, koupil gumy a jezdil. olej jsem vyměnil po 2000km, přeci jen to 3 roky stálo. pak jsem s tím až do srpna, kdy si to on koupil. po 4 dnech to posral a ja se ptam, je mozny aby se u V8 posral napinak rozvodoveho retizku, klesly tlaky valcu z 11 az na 4.5baru, ci se z toho vysrala i vaha vzduchu?
100RM

#2 Příspěvek od 100RM »

1. ked niekde zozenies sedmu s obsahom 7438, daj vediet :-)

2. pochybujem ze by sa takto posrali tlaky keby s tym jazdil normalne. Na druhej strane - co je to jazdit na krev ? Jazdit na krev (motoru) v sedme je jazdit 250 ...
7er. True definition of luxury. Yours.
FiliposII
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od FiliposII »

denyarrow píše:Je mozny aby se u V8 posral napinak rozvodoveho retizku, klesly tlaky valcu z 11 az na 4.5baru, ci se z toho vysrala i vaha vzduchu?

Možné to samozřejmě je, hlavně pokud to delší dobu stálo, tak u starých aut, když se tomu potom naloží (a upozorňuji, že to nemusí být hrubé zacházení nebo prasení) tak se dějí věci. Ale pokles tlaků z 11 na 4.5 za 7 dní je celkem dost (téměř nereálné), pokud to však není způsobeno rozvodama nebo nějakou další závadou.
jaroslav

#4 Příspěvek od jaroslav »

A co testovacia jazda, tam to snad nehrcalo a tahalo nie? Co on na to?
denyarrow

#5 Příspěvek od denyarrow »

Auto 3 roky stalo na odstavnym parkovisti, ja nerikam ze jsem s nim jezdil slusne, ale nikdy jsem nesel do cervenyho. Auto bylo pred prodejem na velke prohlidce a tam se merily tlaky, prvni a posledni v kazde rade mely od9.8-11 bar, prostredni mely kolem 8...
denyarrow

#6 Příspěvek od denyarrow »

A mel ssebou mechaika, jenze jsem udelal chybu a nenapsal ze prodavam vozidlo jak lezi a bezi...tim bych vyvazl....ted shanim motor, ktery si on zaplati a ja mu zajistim vymenu..s autem nebyl problem jet 240....
Odpovědět