Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Pomůže proti odcizení full BC? popř. jak funguje?
- RealD
- Klubové ID: 3297
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím, mám BMW E36 coupé 325 rok 1992 ze švýcarska dovezen nedávno
Nedávno jsem byl upozorněn, že když moje veškeré zabezpečení spočívá pouze v otočení klíčku v zámku pro odemčení auta, měl bych káru zabezpečit.
Prý, že do auta je lehké se dostat, spojí drátky pod palubkou a sbohem, zloděj se odveze.
Tak jsem nad tím přemýšlel a došel jsem k jednomu. Mám plné BC (největší verze palubního PC)
A je tam funkce CODE. Vím jak to používat. Takže když budu někde na návštěvě a při opouštění auta ho na ulici nechám zamčené a zakódované tímto čtyřmístným kódem, má zloděj šanci auto odcizit?
Zkoušel jsem se v tom zavřít, zakódovat a pak když jsem otočil klíčkem do první či druhé polohy, a chtělo to hned kód, tak nastartovat nešlo (starér točil dlouho ale motor nechytl) a po zadání třikrát chybně kupátko vytroubilo benzínku, tak správně usuzuji, že prostě auto pod kódem je zabezpečené proti odcizení? Díky moc za rady a pomoc. (Záleží mi na něm)
Nedávno jsem byl upozorněn, že když moje veškeré zabezpečení spočívá pouze v otočení klíčku v zámku pro odemčení auta, měl bych káru zabezpečit.
Prý, že do auta je lehké se dostat, spojí drátky pod palubkou a sbohem, zloděj se odveze.
Tak jsem nad tím přemýšlel a došel jsem k jednomu. Mám plné BC (největší verze palubního PC)
A je tam funkce CODE. Vím jak to používat. Takže když budu někde na návštěvě a při opouštění auta ho na ulici nechám zamčené a zakódované tímto čtyřmístným kódem, má zloděj šanci auto odcizit?
Zkoušel jsem se v tom zavřít, zakódovat a pak když jsem otočil klíčkem do první či druhé polohy, a chtělo to hned kód, tak nastartovat nešlo (starér točil dlouho ale motor nechytl) a po zadání třikrát chybně kupátko vytroubilo benzínku, tak správně usuzuji, že prostě auto pod kódem je zabezpečené proti odcizení? Díky moc za rady a pomoc. (Záleží mi na něm)
- RealD
- Kontaktovat uživatele:
Tak to vypadá, že si založim téma na "hledá se autoalarm i s montáží praha"
Protože budu určitě něco chtít do rozumných peněz co zabrání krádeži, nahození motoru a při lepším ještě dodá velkej rámus když se vnikne do auta + centrál na dálku pač zatím vše jen na klíček
cena do 1 000 - 2 000kč.
Kdybyste o někom věděli v Praze nebo kousek od ní, dejte vědět. Děkuji

cena do 1 000 - 2 000kč.
Kdybyste o někom věděli v Praze nebo kousek od ní, dejte vědět. Děkuji
- RealD
- Kontaktovat uživatele:
řekl jsem až 2000 při rozumné nabídce i víc. Jen teď potřebuju investovat dost do podvozku tak proto ta trapná nabídka. Víš co zkouším to a nevyznám se v tom ani jak se to pohybuje. Protože předtím jsem vždycky alarmy v autě měl.
Hele a dá se imobilizér do toho dodělat?
BTW: Možná by stačilo něco jako blok motoru a čidla že když se do toho někdo dostane nebo na to bude hrabat (otřesové čidlo) tak mi alarm na ovladači zapípá jakože - někdo se do toho cpe. S tím, že alarm začne houkat abych měl tu minutu než tam doběhnu na šmejda.
Hele a dá se imobilizér do toho dodělat?
BTW: Možná by stačilo něco jako blok motoru a čidla že když se do toho někdo dostane nebo na to bude hrabat (otřesové čidlo) tak mi alarm na ovladači zapípá jakože - někdo se do toho cpe. S tím, že alarm začne houkat abych měl tu minutu než tam doběhnu na šmejda.
- paveld
- Klubové ID: 1931
- Kontaktovat uživatele:
Na EWS (imobilizer) koukni sem, nevim jistě ale možná by to šlo dodělat - pokud bys na to sehnal jednotku imobilizeru a čip do klíče. Muselo by se to pak spárovat s tvou řídící jednotkou. Pokud to teda pujde, zas tak detailně do tohohle nevidim...
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=76097
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=76097
-
- Klubové ID: 2855
Ono, podle me, pokud chce nekdo auto ukrast, tak ho ukradne a je úplně jedno co máš za alarm... Jak píše roman320, možná to odradí smažky
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
To sice ano, ale dá se přece zařídit, aby zloděj to tvé auto odcizit nechtěl aby chtěl ukrást jiné méně zabezpečené.
Troufnu si říct, že následující věci zařídí to, že zloděj tvé auto chtít nebude
ZEDER lock, tajné vypínače, pískované VIN na oknech, alarm s několika sirénama v interieru cca 123+ dB (např pod sedačkama
), imobilizer, GPS a GSM triband lokátor.
Troufnu si říct, že následující věci zařídí to, že zloděj tvé auto chtít nebude

ZEDER lock, tajné vypínače, pískované VIN na oknech, alarm s několika sirénama v interieru cca 123+ dB (např pod sedačkama

-
nebo se Ti pak podiva i na jina skla. Vis co je to tezky, dnes jsou lidi svine a kradou. Kazdy proto chce ochranit svuj majetek. I ja, mam v aute Sherlog. Ale proste vim, ze pokud nekde auto chce, tak Ti ho proste ukradne a muzes mit zabezpe4eno jak chces. Samozrejme se slozitosti systemu se zuzuje okruh potencialnich zlodeju. Ale nic nelze zabezpecit tak, aby nebylo ukradeno - vlastni zkusenost, mel jsem 3 roky starou E61, dal jsem tam tajny vypinac, auto jsem mel v garazi pod barakem a stejne ho ukradli...
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
- Risa525
- Klubové ID: 2231
přesněhurvajs77 píše:v jedné ruce 110Ah baterku a v druhé volat...

http://www.youtube.com/watch?v=ASO_zypdnsQ
- RealD
- Kontaktovat uživatele:
Baterku a volant
ste blbci

Hele, nemam takovou peckovou káru teď, ale bude ta E36 brzy komplet renovace a udělaná do m-packet. Takže ji tim i ochranim a narovinu, když auto bude dělat fakt bordel kolem sebe a motor bude ochráněn proti nastartování či bude chcípat (tak jsem to měl u minulého auta) tak myslim že to stačí ne?
ono myslim si, že nejlepší je asi ta GPS štěnice někdě schovaná, když vidíš někde na netu třeba nebo na mobilu kde se ti kára pohybuje, prý to dnes už není tak drahé.
Jinak tedy ten vypínač - to je homemade co se dá udělat že? Prostě někde schovanej vypínač třeba na nějakou součástku která když nebude v pozici "1" toho spínače, tak se motor nechytne nebo tak něco na ten styl

Hele, nemam takovou peckovou káru teď, ale bude ta E36 brzy komplet renovace a udělaná do m-packet. Takže ji tim i ochranim a narovinu, když auto bude dělat fakt bordel kolem sebe a motor bude ochráněn proti nastartování či bude chcípat (tak jsem to měl u minulého auta) tak myslim že to stačí ne?

Jinak tedy ten vypínač - to je homemade co se dá udělat že? Prostě někde schovanej vypínač třeba na nějakou součástku která když nebude v pozici "1" toho spínače, tak se motor nechytne nebo tak něco na ten styl

-
no to je logické, vždyť je to 12V baterie, tak 12. patro. Pokud by jsi měl motorku, tak by jsi bydlel v 6. patře a pokud nákladák, tak analogicky ve 24, ne?Risa525 píše:jelikož bydlíme ve 12.patře

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex