cavte,mozem niekoho poprosit,ci, riesil tu niekto situaciu ked dvd mechanika . resp. po zamknuti auta dvd prestala byt aktivna no dioda stale blika aj po 1 hodine. mechanika je neaktivna a je ticho len blika dioda.?
p.s navigacia funguje za normalnych okolnosti uplne presne a spolahlivo a aj rychlo reaguje, len po zamknuti sa jej nechce spat. diik
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
dvd navigacia mkIV
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
rxe píše:cavte,mozem niekoho poprosit,ci, riesil tu niekto situaciu ked dvd mechanika . resp. po zamknuti auta dvd prestala byt aktivna no dioda stale blika aj po 1 hodine. mechanika je neaktivna a je ticho len blika dioda.?
p.s navigacia funguje za normalnych okolnosti uplne presne a spolahlivo a aj rychlo reaguje, len po zamknuti sa jej nechce spat. diik
vypne se až když zamkneš auto a zavřeš všechny dveře po cca 5ti minutách.
Pokud máš otevřený kufr/dveře, tak je stále v pohotovostním režimu a svítí diody

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
v tom případě to vypadá na vadnou DVD jednotku (měl jsem stejný problém a po cca půl roce mi odešla - sem tam se kousla až postupně se to zhoršovalo až jsem ji musel vyměnit).
PS: předpokládám, že máš touring a to že bliká jsi viděl přes zadní okno. Jinak stačí aby jsi otevřel zadí okno a už se rozběhne.
PS: předpokládám, že máš touring a to že bliká jsi viděl přes zadní okno. Jinak stačí aby jsi otevřel zadí okno a už se rozběhne.

Huska píše:v tom případě to vypadá na vadnou DVD jednotku (měl jsem stejný problém a po cca půl roce mi odešla - sem tam se kousla až postupně se to zhoršovalo až jsem ji musel vyměnit).
přesně tak.. stačí odemknout auto a začne blikat. .přestane až nějaký čas po uzamčení auta..
mě se stalo, že mi to sežralo DVD a nechtělo mi ho to vrátit.. pomohlo mi ji "umačkat" tzn. mačkal jsem EJECT dokud mi ho nevyflusla.. dejme tomu 15 vteřin