Ahoj zakoupil jsem komplet interier do E39 touring a potrebuju to nejak dostat z Olomóce do Prahy. Máte zkušenosti se službami Top Trans, PPL, DHL, atd? Zajima me rychlost dodani a ofc cena
TOPTRANS Ti vezme nejvíce KG bez nějakého většího řešení. Nejlepší ale bude zabalit to na paletu tak, aby to bylo bezpečné pro obsah převážených věcí. Cenově jsou vcelku OK. DHL bude cenově zcela někde jinde. Zkusil bych si to domluvit přes nějakou známou firmu, která pro ně běžně vozí, jak kvůli ceně tak kvůli domluvě... Rychlost je ze dne na den...
Nějak v tomhle přepravkám nevěřím. Když jsem to potřeboval, uplatil jsem kamaráda s "dodávečkou" a dojel jsem si pro to osobně. Není to nejlevnější, ale je to jistota.
ze zkušeností je takový věci nejlepší přebírat osobně ... poptej se ve svem okoli po nekom s kombikem v tdi nebo v lpg a vyjde te to a par stovek vic nez posta budeš vědět co máš
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
MattyX: Kupuju to od klubáka DawletE30 je z Olmiku takze kvalita snad bude ok
Mam kombajna a takovouhle cestu udelam za 8 benzinu v pohode ale jde hlavne o cas Je to celodenni vylet a proste nemam misto v diari na tohle A porad mam pochyby jestli to tam narvu